Фото dynamo.kiev.ua
Спорт

«Динамо» помстилося «Ольборгу»

7 листопада 2014, 01:58
0
0
Сподобалось?
0

Київські динамівці повернули собі лідерство у групі «J» Ліги Європи. Два тижні тому киян з першої сходинки посунули футболісти «Ольборга», сенсаційно розгромивши у Данії український клуб. У Києві «Динамо» вернуло боржок данцям.

«Динамо» - «Ольборг» - 2:0

Голи: 1:0 - Віда (70),2:0 - Гусєв (90+3).

«Динамо»: 1. Шовковський, 34. Хачеріді, 2. Даніло Сільва, 24. Віда, 6. Драгович, 16. Сидорчук (Велозу, 77), 90. Беланда, 17. Рибалка, 22. Кравець, 7. Ленс (Бурда, 71), 10. Ярмоленко (Гусєв, 84).

«Ольборг»: 1. Ларсен, 5. Петерсен, 6. Гортер, 26. Теландер, 7. Еневольдсен (Аугустінссен, 56), 8. Вюрц (Альманн, 83), 21. Рисгаард, 23. Томсен, 30. Брюн (Фредеріксен, 83), 11. Хеленіус, 20. Дальсгаард.

Вилучення: Драгович (66).

Перший тайм цієї зустрічі трохи нагадав перший поєдинок цих команд. Данці ніяк не давали розбігатися гравцям «Динамо». Тренери і футболісти «Ольборга» перед матчем зізнавалися, що їх влаштує нічийний результат у Києві. Отож перша половина гри пройшла за мінімум моментів.

По перерві кияни активізувалися і знайшли протидію тактичним побудовам суперника. Щоправда позаду у команди Сергія Реброва було не так уже й спокійно. Гості непогано тікали в контратаки. Одну з них в останній момент перервав Драгович, щоправда з порушенням правил, тож білоруський арбітр вирішив, що це фол останньої надії і вилучив серба. Та навіть гра у меншості не зламали задумів киян. На 70-й хвилині наполегливість принесла результат. Віда виявився найспритнішим під час подачі кутового і відкрив рахунок у грі. Тепер уже забігали данці, а «Динамо» перейшло до гри на контратаках. Одна з них уже у компенсований час призвела до подвоєння рахунку. Хтось із данців зрізав м'яча у власні ворота після прострілу Гусєва.

У паралельному матчі португальський «Ріу Аве» у домашньому матчі з румунським «Стяуа» здобув перший заліковий бал у турнірі. Бойова гра закінчилася з рахунком 2:2.

Нині «Динамо» очолює групу, маючи в активі 9 очок, 7 у «Стяуа» і 6 в «Ольборга». У п'ятому турі кияни зіграють вдома з португальцями і, у разі перемоги, достроково гарантують собі вихід з групи.

https://www.youtube.com/watch?v=wK2k8fMdnPQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися