«Динамо» фінішувало у Лізі Європи першим
Спорт

«Динамо» фінішувало у Лізі Європи першим

12 грудня 2014, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

Київські динамівці у Румунії вирішували питання лідерства у своїй підгрупі. Зробити це було не так вже й просто, оскільки бухарестський «Стяуа» ще остаточно не втратив шанси на вихід у наступний раунд. Для цього господарям поля потрібна була лише перемога.

«Стяуа»-«Динамо» - 0:2

Голи: 0:1 - Ярмоленко (71), 0:2 - Ленс (90+3).

«Стяуа»: 24. Арлаускіс, 4. Шукала, 6. Папп, 8. Філіп (Латовлевич 78), 33. Варела Ф., 7. Кіпчу, 11. Препеліце, 18. Синмертян, 55. Боурчану (Русеску 61), 10. Тенасе (Попа 78), 28. Кешеру.

«Динамо»: 1. Шовковський, 6. Драгович, 26. Бурда, 34. Хачеріді, 4. Велозу (Сидорчук 66), 17. Рибалка, 90. Беланда (Буяльський 80), 20. Гусєв, 10. Ярмоленко, 7. Ленс, 22. Кравець (Мбокані 79).

Перемога у групі далася киянам дуже непросто. Можна навіть сказати, що трохи пощастило. А головним героєм матчу слід вважати Олександра Шовкоського. У першому таймі і на початку другого він зробив чимало, для того, аби зберегти свої ворота «сухими». А небезпечних моментів і ударів «Стяуа» не бракувало. Є за що подякувати й арбітру, який не призначив 11-метровий у ворота киян за гру рукою Євгена Хачериді. Так би мовити, це був не день «Стяуа».

Підопічні Сергія Реброва розкрилися лише в останні 20 хвилин. Гол Андрія Ярмоленка зупинив «Стяуа». Румуни не вірили, що зможуть забити двічі у ворота непробивного Шовковського. Матч спокійно докочувався до мінімальної перемоги «Динамо», але знак оклику у кінці ще поставив Ленс, реалізувавши вихід сам на сам із Арлаускісом.

У паралельному матчі «Ріу Аве» сенсаційно переграв «Ольборг». З групи в 1/16 вийшли українці та данці.

https://www.youtube.com/watch?v=IPpN3imq_I8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися