Волинянка виграла Кубок України з боксу
Спорт

Волинянка виграла Кубок України з боксу

16 лютого 2015, 10:51
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно у Чернівцях відбулися змагання Кубка України з боксу серед жінок і чемпіонат країни серед молоді. П’ятиденний марафон жіночого боксу зібрав у ФОК «Олімпія» двісті кращих спортсменок України у трьох вікових категоріях: юніорки, молодь та дорослі.

Вихованки заслуженого тренера України Віктора Рогатіна показали видовищні поєдинки. У ваговій категорії до 51 кг золоту нагороду виборола ковельчанка – заслужений майстер спорту України Тетяна Коб. Срібна медаль у ваговій категорії до 75 кг дісталась майстру спорту України Олександрі Федіс (минулого року вона була володаркою Кубка України у своїй ваговій категорії).

Тетяна Коб у фіналі зустрілась з киянкою Сніжаною Холодковою. Судді віддали перевагу Тетяні за очками. Нагадаємо, що вона є чемпіонкою Європи 2009 року, призеркою чемпіонату світу 2010 року, семиразовою чемпіонкою України та восьмиразовою володаркою Кубка України. Тож цьогорічна її перемога принесла черговий трофей. 
У загальнокомандному заліку перемогу здобула команда киян (7 перемог), на другій сходинці – Волинська та Харківська область (по 5), а на третій – Чернігівська область (4).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися