«Динамо» привезло прийнятний результат з Франції, граючи у дев’ятьох цілий тайм
Спорт

«Динамо» привезло прийнятний результат з Франції, граючи у дев’ятьох цілий тайм

20 лютого 2015, 03:50
0
1
Сподобалось?
1

Команда Сергія Реброва у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи зіштовхнулася з серйозними проблемами. Мало того, що динамівці несподівано поступилися середнячку французької першості, так ще й втратили кількох важливих гравців, які не зможуть зіграти у матчі-відповіді.

«Генгам» – «Динамо» – 2:1

Голи: 0:1 – Велозу (19), 1:1 – Бовю (73), 2:1 – Діалло (75).

«Генгам»: 1. Льоссль, 2. Якобсен, 15. Сорбон, 29. Кербра, 7. Левек, 10. Санхаре, 12. Бовю, 18. Матіс (5. Діалло, 73), 23. П'є, 24. Ятабаре (26. Жирес, 68), 13. Манданн (21. Марво, 46).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 24. Віда, 4. Велозу, 16. Сидорчук (Беланда, 41), 17. Рибалка, 7. Ленс (Гусєв, 7, Хачеріді, 76), 10. Ярмоленко, 22. Кравець.

Вилучення: Ярмоленко (39), Беланда (44).

У матчі з «Генгамом» київський клуб опинився у такому ж становищі, в якому часто на внутрішній першості опиняються рядові українські клуби, коли зустрічаються з грандами. Вийшло так, що бригада арбітрів зі Словенії явно симпатизувала французькому клубу і «зробила» гру ще у першому таймі.

Хоча початок поєдинку був за динамівцями. Це і логічно, адже український клуб більше досвідчений і майстерніший. На 19 хвилині гарна комбінація динамівців завершилася результативним ударом Мігеля Велозу з району 11-метрової позначки. Але більшого підопічні Реброва зробити не встигли.

Господарі поля постійно грубо фолили, і їм це сходило з рук. Коли вчергове на газоні опинився Сидорчук, але цього знову не помітив арбітр, Ярмоленко не придумав кращої можливості зупинити гру, ніж дати одному з гравців «Генгама» по ногах. Партнеру по команді Андрій таки допоміг – Сидорчука після зупинки гри одразу ж замінили (на цю хвилину це була вже друга вимушена заміна – раніше постраждав Ленс). Та от і самому Ярмоленку довелося йти з поля, оскільки йому показали пряму червону картку. До речі, замість Сидорчука у гру вступив Беланда, який теж провів на полі заледве п’ять хвилин і також був вилучений за фол у центрі поля. Отож на 44-й хвилині динамівці лишилися вдев’ятьох.

Увесь другий тайм автоматично перетворився на добивання «Динамо». Кияни як могли відбивалися, тривалий час утримуючи перевагу в рахунку. Але потім з 73 по 75 хвилини пропустили два голи. Далі могли пропустити ще, але цього разу пощастило. Поразка 1:2 на виїзді не катастрофа, тим більше, що могло бути і гірше.

«Генгам» не та команда, в якої «Динамо» не може відіграти один м’яч. Але Сергій Ребров буде серйозно обмежений у кадровому потенціалі. У матчі відповіді не зіграють дискваліфіковані футболісти, також не відомо, наскільки серйозні ушкодження отримали Ленс та Сидорчук.

https://www.youtube.com/watch?v=y7SNCFYiRPY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися