«Динамо» не втримало позитивний результат у Ліверпулі
Спорт

«Динамо» не втримало позитивний результат у Ліверпулі

13 березня 2015, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

Київське «Динамо» у Ліперпулі зіграло перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи з «Евертоном». Ведучі у рахунку, кияни мінімально поступилися англійцям.

«Евертон» – «Динамо» – 2:1

Голи: 0:1 – Гусєв (14), 1:1 – Нейсміт (38), 2:1 - Лукаку (82 – пенальті).

«Евертон»: 24. Ховард, 6. Ягелка, 23. Коулман, 29. Гербутт, 30. Алькарас, 11. Міральяс, 16. Маккарті, 20. Барклі (21. Осман), 18. Беррі, 10. Лукаку, 14. Нейсміт.

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 24. Віда, 4. Велозу (28. Чумак, 84), 16. Сидорчук, 29. Буяльський (19. Гармаш, 68), 20. Гусєв (22. Кравеь, 76), 10. Ярмоленко, 85. Мбокані.

Як не дивно, у цьому матчі проблеми у динамівців почалися, коли почав зростати темп гри. Доки команди проводили розвідку боєм, кияни почувалися як риба у воді й володіли перевагою. Звідси й швидкий гол від Гусєва, який виявився найспритнішим під подачі кутового. Але вже ближче до середини першого тайму господарі поля вирівняли гру. А у кінцівці тайму «Евертон» повністю перехопив ініціативу. Невпевнено цього дня виглядав ветеран «Динамо» Олександр Шовковський. Сашо як у молодості багато помилявся при грі на виході. У першому таймі голкіпер невиправдано вибіг за межі штрафного майданчика, але тоді киянам пощастило, що Лукаку не влучив з 30 метрів у порожні ворота. Зрештою до кінця першої 45-хвилинки Нейсміт таки зрівняв рахунок.

На другий тайм динамівцям просто не вистачило оливи. Але і в цих умовах кияни мало не дотягнули з нічийним результатом до фінального свистка. На жаль за вісім хвилин до завершення гри у штрафному майданчику м’яч влучив у руку Даніло Сілви. Арбітр вирішив, що це була навмисна гра рукою і призначив 11-метровий. Лукаку бив з «крапки» погано, але Шовковський, не чекаючи удару, завалився у кут.

Як і у випадку з французьким «Генгамом» англійський «Евертон» не та команда, яку «Динамо» не зможе обіграти з більш солідним рахунком. Тільки Сергію Реброву за тиждень потрібно розібратися з тим, куди дівається фізика його футболістів за півгодини гри.

https://www.youtube.com/watch?v=BjK1o83THwM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися