«Динамо» втратило перемогу над «Фіорентиною», але могло бути і гірше
Спорт

«Динамо» втратило перемогу над «Фіорентиною», але могло бути і гірше

17 квітня 2015, 03:32
0
0
Сподобалось?
0

У першому чвертьфінальному матчі Ліги Європи київське «Динамо» не зуміло обіграти італійську «Фіорентину». Хоча перемогу команда втратила у компенсований час, і можна було б говорити про нефарт, але з огляду на гру, яку показували динамівці, нічийний результат можна вважати досить пристойним.

«Динамо» – «Фіорентина» – 1:1

Голи: 1:0 – Ленс (36), 1:1 – Бабакар (90+2).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш (Віда, 24), 6. Драгович, 34. Хачеріді, 16. Сидорчук (Беланда, 67), 17. Рибалка, 29. Буяльський (Чумак, 80), 7. Ленс, 10. Ярмоленко, 91. Теодорчик.

«Фіорентина»: 1. Нето, 2. Гонсало Родрігес, 15. Савич, 28. Алонсо, 40. Томович, 5. Бадель, 14. Фернандес, 17. Хоакін (Варгас, 66), 20. Борха Валеро (Аквілані, 83), 33. Гомес (Бабакар, 77), 74. Салах.

У Києві гості приїхали те, за чим і приїхали. Італійці обрали на матч супер-захисну тактику, побоюючись гострих атак «Динамо» і дещо прогадали. Команду Сергія Реброва важко було упізнати у цьому матчі. Футболісти «Динамо» робили усе повільно, тягнули з вирішальними передачами, і, навпаки, віддавали забагато зайвих пасів. Тому гості без жодних надзусиль взяли гру під свій контроль. Уже на старті матчу флорентійці захопили центр, не вселяли оптимізму і дії флангових захисників «Динамо». Кілька разів киянам відверто пощастило відстояти свої ворота. При цьому самі динамівці яскравими атаками своїх уболівальників не радували. Тому гол Ленса на 36-й хвилині був досить несподіваним. Голландець пробив з-за меж штрафного майданчика і м’яч з рикошетом від ноги захисника полетів за неймовірною траєкторією у ворота Нето. Але подарунок Фортуни команда Реброва не оцінила. Завершивши перший тайм більш-менш браво, у другому кияни взагалі кудись зникли. Не помітні були ні Ярмоленко, ні Ленс, ні Теодорчик. Натомість італійці без поспіху але методично розхитували захист динамівців. В останні 20 хвилин кияни банально грали на відбій, подекуди не маючи змоги навіть вибити м’яч за межі штрафного майданчика. І щастя «Динамо», що італійці забили лишень на другій компенсованій до основного часу хвилині. Якби це сталося на хвилин 10-15 раніше, то ще питання, чи мали б кияни бодай нічию у цій грі.

https://www.youtube.com/watch?v=MQML6Bg-1kM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися