«Волинь» дала бій «Динамо», але сил вистачило лише на перший тайм
Спорт

«Волинь» дала бій «Динамо», але сил вистачило лише на перший тайм

20 квітня 2015, 00:03
0
0
Сподобалось?
0

За кілька днів перед матчем з «Динамо» головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний дав інтерв’ю газеті «Команда». Наставник лучан зазначив, що, попри невдалі результати в останніх матчах, його команда ще не до кінця втратила шанси пробитися у єврокубки. Мовляв, усе залежатиме від найближчих турах чемпіонату. Кварцяний, очевидно, мав на увазі календар своє команди на фініші сезону. На «Волинь» чекали очні зустрічі з трійкою лідерів. І як найкраще підтвердити свої єврокубкові амбіції, якщо не у таких матчах.

«Волинь» – «Динамо» – 1:3

Голи: 1:0 – Бікфалві (6 – з пенальті), 1:1 – Кравець (66), 1:2 – Кравець (68), 1:3 – Буяльський (73).

«Волинь»: 1. Шуст, 91. Парцванія, 15. Жуніч, 33. Новак (36. Годований, 73), 14. Польовий, 8. Політило (9. Мемешев, 90), 11. Шарпар, 93. Матей (30. Гуменюк, 68), 79. Бабатунде, 19. Кобахідзе, 10. Бікфалві – к.

«Динамо»: 1. Шовковський – к, 2. Даніло Сілва, 6. Драгович, 10. Ярмоленко, 16. Сидорчук (29. Буяльский, 58), 17. Рибалка, 20. Гусєв (7. Ленс, 58), 22. Кравець (91. Теодорчик, 78), 24. Віда, 34. Хачеріді, 90. Беланда.

Зустріччю з «Динамо» лучани починався цей шлях. І першого ж іспиту команда, на жаль, не витримала. Відзначимо, що тренерському складу нині доводиться складно. Адже клуб має дуже серйозні фінансові проблеми, і постійно доводиться шукати додаткову мотивацію для футболістів. До когось вдається достукатись, а до когось ні. От і у матчі з «Динамо» деякі ключові виконавці явно випадали із загального ансамблю. Не пішла гра у нігерійця Бабатунде і румуна Матея. Та в цілому луцьку команду складно у чомусь звинуватити. Хлопці Кварцяного навіть змогли створити серйозну інтригу у матчі. Ставку луцька команда зробила на атлетизм, оскільки суперник два дні перед цим провів складний матч Ліги Європи із «Фіорентиною».

У першому таймі цей план на гру дав результат. Лучани не дозволили гостям провести стартовий штурм власних воріт. Натомість у перші же хвилини відтисли суперника на його половину поля і пресингували навіть тут. Не забарився і швидкий гол. Під пресингом обрізався Ярмоленко. У штрафний майданчик гостей увірвався Кобахідзе і робив простріл вздовж лінії воріт, але його рукою перервав Віда. Віктор Швецов вказав на «точку». Вирок виконав найкращий бомбардир лучан Бікфалві. Ерік потужно пробив по центру воріт, а Шовковський завалився у правий кут. Далі лучани дали можливість поатакувати киянам. Але фірмові швидкі комбінації динамівцям ніяк не вдавалися. Моменти швидше виникали спонтанно. Удари Ярмоленка і Хачеріді парирував Шуст, а Кравець підсікав м’яч у дальній кут, але неточно. Та все ж останнє слово у першій 45-хвилинці було за лучанами. Шикарний момент був у Бікфалві. У штрафному майданчику м’яч під удар румуну відкинув Шарпар. Дальній кут воріт «Динамо» захистив відчайдушним стрибком захисник, але і від нього м’яч ледь не влетів у протилежний кут.

Другий тайм лучани практично повністю провалили. Після поновлення гри динамівці одразу взяли ворота Шуста в облогу, але гостроти все ще бракувало. І тут у гру своїми замінами вступив Сергій Ребров. На поле замість Гусєва і Сидорчука вийшли свіжі Ленс і Буяльський. Обоє вдало увійшли у гру, і буквально одразу почали виникати небезпечні моменти поблизу воріт «Волині». Результат було зроблено з 66 по 73 хвилини. У цей проміжок часу спершу Кравець оформив «дубль», а Буяльський закріпив перевагу «Динамо» ударом через себе. Після цього в обох команд ще були можливості змінити рахунок, але це нікому більше не вдавалося.

https://www.youtube.com/watch?v=sYIitA45ry0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися