«Динамо» попрощалося з Лігою Європи
Спорт

«Динамо» попрощалося з Лігою Європи

24 квітня 2015, 08:24
0
0
Сподобалось?
0

Після нічиєї у Києві між «Динамо» та «Фіорентиною» усі букмекери не давали практично ніяких шансів українському клубу у матчі-відповіді. І дива не сталося. «Фіорентина» виявилася просто не по зубах команді Сергія Реброва.

«Фіорентина» – «Динамо» – 2:0

Голи: 1:0 – Гомес (43), 2:0 – Варгас (90+3).

«Фіорентина»: 1. Нето, 2. Гонсало Родрігес, 15. Савич, 28. Маркос Алонсо, 40. Томович, 7. Пісарро (10. Аквілані, 84), 17. Хоакін, 20. Борха Валеро (5. Бадель, 79), 74. Салах (6. Варгас, 88), 14. Фернандес, 33. Гомес.

«Динамом»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 24. Віда, 34. Хачеріді, 17. Рибалка, 29. Буяльський (16. Сидорчук, 69), 90. Беланда (45. Калитвинцев, 63), 10. Ярмоленко, 7. Ленс, 91. Теодорчик (20. Гусєв, 45+1).

Вилучення: Ленс (40 – друге попередження).

У Флоренції «Динамо» показало найгіршу гру сезону. Складалося враження, що на полі команди з різних ліг. Практично увесь матч пройшов під контролем господарів поля. І тільки відчайдушна гра Шовковського і невезіння гравців «Фіорентини» дозволило киянам втримати ворота сухими майже до кінця першого тайму. А на 40-й хвилині динамівці ще й залишилися у меншості.  Замість того аби призначити 11-метровий у ворота «фіалок», арбітр показав жовту картку для Ленса. Для нього вона стала другою. Реалізувати свою чисельну перевагу господарі поля змогли ще до перерви.

Хоча перевага італійців практично до самого фінального свитка була мінімальною, проте українці багато надій своїм уболівальникам не давали. Лише наприкінці матчу команда Сергія Реброва побігла відігруватися і створила деяку напругу біля воріт Нето. Натомість футболістам «Фіорентини» вдалася гарна контратака, яка завершилася другим голом у ворота Олександра Шовковського.

Тепер «Динамо» може сконцентруватися на боротьбі за чемпіонство на внутрішній арені.

https://www.youtube.com/watch?v=pxzVc2CHYnM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися