«Дніпро» вирвав нічию у першому півфінальному матчі Ліги Європи завдяки голу з офсайду
Спорт

«Дніпро» вирвав нічию у першому півфінальному матчі Ліги Європи завдяки голу з офсайду

8 травня 2015, 02:59
0
0
Сподобалось?
0

Українські уболівальники футболу цього року мають можливість до останнього уболівати за вітчизняну команду у єврокубках. У четвер у Неаполі «Дніпро» провів першу півфінальну зустріч Ліги Європи з італійським «Наполі». Хоча сама гра дніпропетровцям не вдалася, проте Фортуна вже вкотре протягом турніру посміхнулася команді Мирона Маркевича.

«Наполі» - «Дніпро» - 1:1

Голи: 1:0 – Лопес (50), 1:1 – Селезньов (82).

«Наполі»: 45. Андухар, 5. Брітос, 31. Гулам, 11. Маджо, 33. Альбіоль, 8. Жоржиньо, 19. Лопес (77. Гаргано, 72), 17. Гамшик, 7. Кальєхон (23. Габбьядіні, 79), 9. Ігуаін, 24. Інсіньє (14. Мертенс, 83).

«Дніпро»: 71. Бойко, 6. Лео Матос, 14. Чеберячко, 44. Федецький, 23. Дуглас, 7. Канкава (19. Безус, 69), 24. Лучкевич (20. Бруно Гама, 57), 25. Федорчук, 29. Ротань, 9. Калінич (11. Селезньов, 81), 10. Коноплянка.

Як і прогнозували експерти та букмекери, на даний момент італійський клуб виявився помітно сильнішим за український «Дніпро». Протягом усієї гри неаполітанці домінували на полі. У першому таймі завдяки дуже щільній грі в обороні дніпропетровці не дали створити італійцям багато хороших моментів. Натомість з грою в атаці в команди Маркевича була просто біда. Футболістам «Дніпра» не вдавалося склеїти до купи півтора-два паси.

Після перерви господарі поля дещо додали у русі, і моменти біля воріт Бойка значно побільшало. «Наполі» дуже швидко вийшов вперед реалізувавши один зі своїх багаточисельних кутових. Потім кілька разів на побаченням з голкіпером виходив Ігуаін, і щоразу Бойко рятував «Дніпро». Також українських голкіпер «потягнув» кілька небезпечних ударів з середньої і ближньої відстані. Намагаючись освіжити гру своєї команди Мирон Маркевич провів у другому таймі три заміни. Останнім на поле на 81-й хвилині вийшов Євген Селезньов. І першим своїм доторком до м’яча форвард зрівняв рахунок. Селезньов скористався прострілом у штрафний майданчик «Наполі» від Артема Федецького. Правда у цей момент український нападник знаходився у положенні поза грою, але арбітри помилилися на користь «Дніпра».

Відзначимо, що дніпропетровській команді не вперше щастить на суддівські рішення у нинішньому розіграші Ліги Європи. Проте на одному везінні далеко не заїдеш. У домашньому матчі дніпрянам потрібно значно додати, щоб відстояти потрібний результат.

https://www.youtube.com/watch?v=rcXiATZoJcQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися