На рахунку Еріка БІКФАлві 16 голів
Спорт

Ерік Бікфалві в останньому матчі за «Волинь» побореться за звання найкращого бомбардира

28 травня 2015, 15:52
0
0
Сподобалось?
0
У передостанньому турі української першості з футболу луцька «Волинь» у Києві обіграла донецький «Олімпік» з рахунком 3:1. Підопічні Віталія Кварцяного продовжують боротьбу за престижне шосте місце. В останньому турі лучанам потрібно вдома перемогти донецький «Металург» і розраховувати на поразку харківського «Металіста», який випереджає «Волинь» на два очки. Також у заключному турі спробує таки вирвати перемогу у бомбардирській гонці півзахисник луцької команди Ерік Бікфалві. У його активі 16 забитих голів, стільки ж – у гравця «Шахтаря» Алекса Тейшейри, на один менше у динамівця Артема Кравця. До речі, матч з донецьким «Металургом» стане для Бікфалві останнім у футболці «Волині». Про це він заявив в інтерв’ю каналу «Футбол 2».
– Але я люблю Україну. Розглядаю різні варіанти. Зокрема, пропозиції від «Дніпра», «Динамо» і «Шахтаря». Побачимо, яка з них буде найбільш реальною, – розповів Бікфалві.
Уже зараз можна сказати, що «Волині» доведеться вирішувати чимало проблем у міжсезонні. Зокрема, фінансових. Проте головний тренер команди Віталій Кварцяний після гри з «Олімпіком» випромінює стриманий оптимізм. Сподіваємося, що великий футбол у Луцьку залишиться і навіть після відходу з команди теперішніх її зірок, Віталій Володимирович зможе відкрити ще чимало нових не лише для волинського, а й для всього українського футболу.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися