«Динамо» у серії пенальті переграло «Шахтар» у фіналі кубка, але враження від футболу зіпсували вболівальники
Спорт

«Динамо» у серії пенальті переграло «Шахтар» у фіналі кубка, але враження від футболу зіпсували вболівальники

5 червня 2015, 02:43
1
0
Сподобалось?
0

У четвер відбувся фінал національного кубка України з футболу. Він пройшов у запеклій і цікавій боротьбі. Але ні за 90 хвилин основного, ні за 30 хвилин додаткового часу жодна із команд не змогли забити бодай один гол. Тож доля трофею вперше за останні 20 років вирішувалася з допомогою серії 11-метрових ударів, яку не даремно називають футбольною лотереєю. У трьох перших спробах динамівці схибили двічі – Велозу не влучив у ворота, а удар Антунеша по центру парирував голкіпер «Шахтаря» Андрій Пятов. Ведучи у серії пенальті з рахунком 3:1, донеччани такі примудрилися програти. Шовковський Олександр Шовковський парирував удар Тайсона, а Ярослав Ракицький поцілив у поперечину, що дозволило «Динамівцям» зрівняти рахунок. Зрештою серія пенальті закінчилася з рахунком 5:4 на користь киян. Вирішальний п’ятий гол на рахунку Євгена Хачериді. Зрівняти рахунок міг Олександр Гладкий, але Шовковський впорався з його ударом.

На жаль, чимало негативу у цей прекрасний футбольний вечір внесли деякі уболівальники «Динамо», які одразу після фінального свистка вибігли на поле. Більше того, почали ламати ворота, в які пробивались 11-метрові, і зрізати з них клаптики сітки на сувеніри. Буквально одразу в Інтернеті з’явилися пропозиції з їх продажу. Клаптик сітки цінять у кількасот гривень. Усе це супроводжувалося криками «Ганьба!» з трибун, де знаходилися нормальні врівноважені люди.

Кілька хвилин на полі тривав безконтрольний хаос. Вигнати напівнеадекватний натовп з поля, де мала відбутися офіційна церемонія нагородження, ніяк не вдавалося. Псевдофанати клубу не чути прохань ні футболістів, ні тренера Сергія Реброва, який після такої довгої перерви зміг подарувати Києву «золотий дубль», ні почесного президента Федерації футболу України Григорія Суркіса.

Лише коли до мікрофону запросили Олександра Шовковського й Ігоря Суркіса вдалося дещо трохи вгамувати дикунів. За такі витівки стадіону може загрожувати дискваліфікація. Для України, яка, у зв’язку з військовими діями на Донбасі, й без того переживає дефіцит полів для проведення офіційних матчів, це може бути справжньою катастрофою.

https://www.youtube.com/watch?v=98-VcVVfq38

https://www.youtube.com/watch?v=xGaTBmOQO6E


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Болельщик
    Болельщик

    Шоу диких обезьян. Сколько же быдла в Киеве.

    5 червня 2015, 08:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися