«Волинь» везе із Запоріжжя перемогу
Спорт

«Волинь» везе із Запоріжжя перемогу

2 серпня 2015, 19:47
0
0
Сподобалось?
0

До Запоріжжя «Волинь» їхала виключно за перемогою. Після того як у двох стартових турах лучани здобули всього лиш одне очко, вкрай необхідно було вгамувати очковий голод. «Металург» нині фактично ще на шляху пошуку своєї гри. Запорізька команда в еліті змушена виступати практично з гравцями молодіжного складу. От і цього разу у стартовому протоколі «Металурга» значилося всього 16 футболістів замість 18 можливих. Та навіть у такій ситуації господарі поля намагалися не втрачати обличчя, доки на це вистачало сил.

«Металург» – «Волинь» – 0:2

Голи: 0:1 – Жуніч (52), 0:2 – Діденко (54).

«Металург»: 1. Старцев, 22. Лисицький – к, 18. Каплієнко, 27. Кулинич, 19. Корнєв (24. Платон, 60), 6. Помазан, 95. Попов (97. Ігнатенко, 74), 25. Жураховський, 4. Татарков, 10. Гвілія, 88. Орелесі.

«Волинь»: 1. Шуст, 30. Гуменюк (23. Насонов, 45), 13. Шабанов, 15. Жуніч, 14. Польовий, 8. Політило – к, 9. Мемешев, 19. Кобахідзе, 4. Кравченко, 10. Матей, 29. Діденко (94. Хомченко, 85).

У першому таймі запоріжці більш-менш трималися на рівних. Лучани атакували великими силами, але все робилося настільки повільно, що до серйозних загроз справа так і не дійшла. Контратаки «Металурга» теж не носили небезпеки воротам «Волині». Зрештою команди обмінялися кількома неточними ударами.

Просування до нульової нічиєї, судячи з усього, влаштовувало тренерський штаб запорізького клубу, чого не скажеш про Віталія Кварцяного. У перерві у головного наставника лучан відбулася чоловіча розмова з футболістами. Посил тренера гравці зрозуміли, і «зробили» гру буквально на початку другого тайму. На 52-й хвилині до участі в розіграші стандарту поблизу воріт «Металурга» пішов кремезний центральний оборонець «Волині» Жуніч. І під час верхової подачі у штрафний майданчик у луцького гренадера конкурентів не виявилося. Жуніч головою переграв Старцева. Гол повністю зламав футболістів «Металурга», яких, до того ж, почали залишати і сили фізичні. Дуже швидко рахунок подвоїв єдиний номінальний форвард «Волині» Ігор Діденко. Він також відзначився ударом головою, тільки цього разу подача була з гри та з іншого флангу. «Металург» повністю був покладений на лопатки. Але цим безпорадним станом «Волинь» чомусь скористатися не хотіла, чи не змогла. Було ще чимало ударів по воротах, але всі вони летіли повз ціль. Часто лучани загравалися, марнуючи небезпечні моменти. Без сумніву, про це футболістам «Волині» ще належить поговорити з Віталієм Кварцяним.

Ще одним знаковим моментом матчу стала груба гра запорізької команди у другому таймі. Лучан косили підкатами ззаду, били ліктями, бутсами, але арбітр матчу не карав порушників картками. Таке враження, що Ярослав Козик отримав якісь відповідні інструкції, щоб не поставити «Металург» у ще більш скрутне становище. Адже дискваліфікації взагалі унеможливлять виступи команди у чемпіонаті.

https://www.youtube.com/watch?v=2wZ4Mxl1VaQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися