«Динамо» відпустило «Порту» з миром
Спорт

«Динамо» відпустило «Порту» з миром

17 вересня 2015, 11:38
0
0
Сподобалось?
0

Перед стартовим матчем у Лізі Чемпіонів тренерському штабу «Динамо» довелося добряче попітніти, щоб сформувати склад. Буквально перед самим поєдинком з «Порту» з обойми випав Андрій Ярмоленко. За офіційною інформацією, він отруївся. Так і не встиг повернутися у стрій польський форвард Теодорчик. Тож у дебютній грі Сергію Реброву довелося імпровізувати. Десь це вдалося, а десь і ні.

«Динамо» – «Порту» – 2:2

Голи: 1:0 – Гусєв (20), 1:1 – Абубакар (23), 1:2 – Абубакар (81), 2:2 – Буяльський (89).

«Динамо»: 23. Рибка, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 34. Хачеріді, 4. Мігел Велозу (22. Кравець, 86), 17. Рибалка, 19. Гармаш, 20. Гусєв (29. Буяльський, 67), 25. Гонсалес (90. Беланда, 70), 11. Жуніор Мораес.

«Порту»: 12. Касільяс, 2. Максі Перейра, 3. Мартінс Інді, 4. Майкон, 21. Лаюн, 6. Рубен Невеш, 8. Браїмі (17. Корона, 78), 16. Еррера (11. Тельо, 65), 20. Андре Андре, 22. Данілу, 9. Абубакар (10. Освальдо, 90+2).

Хоча обидві команди основну ставку зробили на те, аби не програти, і, відповідно, небезпечних моментів було не так уже й багато, місцями гра дивилася дуже навіть весело. «Динамо» володіло незначною перевагою, інколи вона переходила до футболістів «Порту». На стартових хвилинах час від часу у штрафному майданчику гостей виникали пожежі. Але гол «Порту» пропустив уже коли намагався сам налагодити атакувальні дії. Гармаш по правому флангу прорвався крізь трьох гравців португальського клубу і гостро прострілив у штрафний майданчик. Тут спершу не влучив по м’ячу Велозу, але далі набіг Гусєв, на долю секунди випередив Касільяса і вразив ворота. Порадіти як слід киянам не вдалося. Гості досить швидко провели гол у відповідь. Абубакар головою вразив нижній кут воріт Рибки. При цьому, здалося, що українським голкіпер запізно зреагував на удар. Вивести «Динамо» вперед перед перервою міг Гармаш, але його підступний удар з відскоком від газону парирував Касіяльяс.

У другому таймі кілька разів динамівці могли вийти вперед. Знову загрожував воротам «Порту» Гармаш, але йому не щастило. Та й Касільяс не припускався помилок. А гості, які переважно послуговувалися в атаці ударами з дальньої та середньої відстані (одного разу м’яч таки летів у ціль, але Рибка впорався), таки дочекалися свого шансу в контратаці. «Динамо» підвів голкіпер. Рибка пролетів повз м’яч під час навісної подачі, круглий відскочив до Абубакара і той розстріляв порожні ворота.

Але команда Реброва не заслуговувала поразки. Динамівці притисли гостей до воріт і досягли свого. Буяльський зрівняв рахунок після невдалого, на перший погляд розіграшу, штрафного. Вже у компенсований час «Динамо» могло й вирвати перемогу. Кравець продерся у штрафний майданчик лівим флангом і міг віддавати у центр на вільного партнера, але вирішив бити сам. В результаті м’яч влучив у сітку, тільки із зовнішнього боку.

Поки «Динамо» і «Порту» з’ясовували між собою стосунки, фаворит групи – лондонський «Челсі» - громив ізраїльський «Маккабі». Англійці перемогли з рахунком 4:0.

https://www.youtube.com/watch?v=IhTbUdDbi4o


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися