«Волинь» вдома зазнала розгрому від «Зорі»
Спорт

«Волинь» вдома зазнала розгрому від «Зорі»

4 жовтня 2015, 22:38
0
0
Сподобалось?
0

Про значення цього матчу для обох команд говорити просто не має сенсу. Це мала бути битва за шість очок. Але битви не вийшло, через те, що «Волинь» повністю провалила гру. Хоча тренерський штаб лучан до цього поєдинку й зібрав усі наявні резерви. На ноги поставили Кобахідзе, який тривалий час заліковував травму. Також у бій кинули новачка Андрія Богданова. Однак Кобахідзе, все-таки виявився ще не готовим, Богданов не встиг як слід відчути партнера по грі у центрі захисту Жуніча, і зовсім не попав у гру лівий захисник «Волині» Польовий.

«Волинь» – «Зоря» – 0:3

Голи: 0:1 – Малиновський (20), 0:2 – Будківський, 0:3 – Ліпартія (61 – з пенальті).

«Волинь»: 1. Шуст, 23. Насонов, 15. Жуніч, 90. Богданов, 4. Кравченко (42. Неділько, 60), 14. Польовий (16. Шіш, 27), 8. Політило – к, 19. Кобахідзе (9. Мемешев, 46), 10. Матей, 11. Шарпар, 29. Діденко.

«Зоря»: 44. Шевченко, 39. Опанасенко, 99. Пилявський, 44. Чечер, 6. Каменюка – к, 10. Ліпартія (3. Сіваков, 68), 5. Гордієнко (8. Танковський, 73), 18. Маліновський, 20. Караваєв, 34. Петряк (22. Любеновіч, 65), 28. Будківський.

Вилучення: Шуст (60 – фол останньої надії).

Гості домінували практично увесь час. «Зоря» агресивно почала матч. Уже на третій хвилині підопічні Юрія Вернидуба могли виходити вперед, але Будківський не дотягнувся головою до м'яча, щоб переправити його у порожні ворота. Ближче до 20-ї хвилини «Волинь» тільки-но почала вирівнювати гру, як напоролася на разючий контрвипад гостей. Кілька швидких передач дезорганізували оборону господарів поля, і Малиновський уже розстрілював ворота з центра штрафного майданчика. «Волинь» побігла швидко відіграватися, але так само швидко знову пропустила контрвипад. Знову уся оборона лучан виступила у ролі статистів. Караваєв подав зліва, а Будківський з близької відстані головою переправив м'яч у сітку, і височенний Жуніч нічого вдіяти з нападником збірної України не зміг.

Оскільки обидві небезпечні атаки зародилися у зоні відповідальності Польового, Віталій Кварцяний покарав його заміною. На поле вийшов Шіш. Спершу він дещо заспокоїв гру, але на свою хвилинку «слави» теж напрацював уже у другому таймі. Шіш необачно відкинув м'яча на Шуста, а фактично віддав пас на хід Будківському. Голкіперу луцької команди завалив нападника «Зорі» у штрафному майданчику. В результаті головний арбітр матчу Євген Арановський призначив 11-метровий та ще й вирішив покарати Шуста червоною карткою. Ліпартія з «точки» переграв уже Неділька, який вийшов на поле замість Кравченка – одного з небагатьох корисних гравців «Волині» у матчі.

Гості грали натхненно, тож рахунок міг стати просто непристойним. Але Неділько далі тягнув усе, що летіло у «ціль». «Мазали» з непристойних відстаней і гравці «Зорі».

«Волинь» виходила з коми лише епізодично. Найкращий, хай і не тривалий відрізок, вдався лучанам після другого пропущеного гола. Одна з атак закінчилася ударом Кравченка, після якого м'яч «облизав» поперечку. Точно і акцентовано пробивав головою Діденко, але Шевченко обрав правильну позицію і все контролював. Уже під завісу матчу міг підсолодити гірку пілюлю для волинських уболівальників Шарпар. Він на другому поверсі переграв Шевченка, але м'яч пішов вище воріт.

Отож результат став логічним підсумком гри. «Волинь» поки що не готова протистояти лідерам чемпіонату, але головне, щоб лучани продовжували впевнено брати свої очки зі слабшими та рівними суперниками.

https://www.youtube.com/watch?v=y4d5LjDJ1Vs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися