Віталій Кварцяний не пішов на прес-конференцію після розгрому від «Зорі»
Спорт

Віталій Кварцяний не пішов на прес-конференцію після розгрому від «Зорі»

5 жовтня 2015, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

Головний тренер луцької «Волині» важко пережив домашню поразку у надпринциповому поєдинку із «Зорею». Віталій Кварцяний навіть не прийшов на прес-конференцію після гри, натомість вперше у ролі головного спікера команди виступив тренер Ярослав Комзюк. Але і йому було не просто підбирати слова, аби охарактеризувати матч.

– Зараз важко щось говорити, потрібно дивитися відео. Але те, що помилок було багато з перших жде хвилин, було видно неозброєним оком. Гра не склалася. Хоча налаштовували команду на боротьбу, та щось у хлопців не вийшло.

– З чим пов’язана заміна Польового на 25-й хвилині?

– З його флангу проходили моменти. І, видно, Володимирович вирішив посилити лівий фланг, змінив Польового на Шіша. Шіш у гру увійшов нормально, а потім таки зробив свою помилку у другому таймі.

– Як оціните дії новобранця Андрія Богданова?

– Сьогодні він грав не на своїй позиції. Він краще почувається на позиції опорника. Але серйозних помилок ніби не допускав, хоча, знову ж таки, треба дивитися відео.

– Таке враження, що «Волинь» сьогодні повністю програли у швидкості. Караваєв і Петряк господарювали на флангах.

–  «Зоря» якраз і вирізняється швидкими контратаками. Дуже швидкі у них флангові півзахисники. Ми налаштовували на це хлопців, проглядали відео. Говорили, що гратимуть флангами. Та хлопці не встигали, а після видалення гра взагалі втратила сенс. Хоча були моменти. Могли забивати, м’яч не йшов.

– Чи готовий був сьогодні Кобахідзе реально допомогти команді?

– На перший тайм його вистачило. Ми просили його зіграти стільки, скільки зможе. Діяв у повну силу, старався, загрожував воротам, але у перерві попросив змінити його. Бо пропустив півтора місяці, і форми, звичайно, ще не набрав. Але й Мемешев непогано замінив його. Діяв гостро. Але десь не вистачило… Переграла нас «Зоря» у деяких моментах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися