«Дніпро» вилітає з Ліги Європи
Спорт

«Дніпро» вилітає з Ліги Європи

27 листопада 2015, 10:42
0
0
Сподобалось?
0

У Римі на «Стадіо Олімпіко» дніпропетровську команду влаштовувала лише перемога. Однак, поклавши руку на серце, підстав для сподівань на такий результат практично не було. Бо нині «Дніпро» зовсім не той, що рік назад.

«Лаціо» – «Дніпро» – 3:1

Голи: 1:0 – Кандрева (4), 1:1 – Бруну Гама (65), 2:1 – Пароло (68), 3:1 – Джорджевич (90+3).

«Лаціо»: 99. Беріша, 18. Джентілетті, 26. Раду, 29. Конко, 33. Маурісіо, 16. Пароло, 32. Катальді, 87. Кандрева, 11. Клозе (21. Мілінкович-Савич, 67), 17. Матрі (9. Джорджевич, 70), 88. Кішна (19. Лулич, 80).

«Дніпро»: 71. Бойко, 15. Чигринський, 23. Дуглас, 30. Гуйє, 44. Федецький (28. Шахов, 74), 6. Данило, 10. Безус (18. Зозуля, 57), 12. Матос, 20. Бруну Гама, 11. Селезньов, 99. Матеус (36. Піко, 42).

Італійці переграли «Дніпро» досить упевнено. Команда Мирона Маркевича сама створила собі проблеми уже на старті поєдинку. Пара центрбеків «Дніпра» прогавила Кандреву, який отримавши пас з глибини поля, практично вийшов на побачення з Бойком і відкрив рахунок у матчі. Забивши швидкий гол господарі поля далі подій не форсували і дали можливість пограти «Дніпру». Але дніпропетровці загрузли у центрі поля у грамотних тактичних побудовах суперника. Лише на початку другого тайму біля воріт Беріша почала з’являтися хоч якась гострота. Бруну Гама двічі опинявся на ударній позиції, і з другої спроби таки досяг мети. Надія на хороший результат, яка тільки-но зажевріла, одразу ж і зникла – рикошет під час удару Пароло з лінії штрафного майданчика не залишив шансів Бойку. Далі Маркевич спробував замінами посилити атаку, але «Лаціо» діяв надійно, дозволяючи пробивати тільки з-за меж штрафного майданчика. А вже у компенсований час римляни збільшили свою перевагу. Українці невдало створювали штучне положення поза грою, і свіжий сербський нападник «Лаціо» Джорджевич вискочив тет-а-тет з Бойком, не залишивши шансів голкіперу.

У паралельному матчі «Сент-Етьєн» на виїзді розписав мирову з «Русенборгом» – 1:1.

https://www.youtube.com/watch?v=IfnVqNTjKSg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися