Кличко програв свої чемпіонські пояси Тайсону Ф’юрі (відео бою)
Спорт

Кличко програв свої чемпіонські пояси Тайсону Ф’юрі (відео бою)

29 листопада 2015, 03:29
0
1
Сподобалось?
1

У ніч на неділю у німецькому Дюсельдорфі Вололимир Кличко провів поєдинок, у якому мав захистити свої чемпіонські пояси від претендента - Тайсона Ф'юрі. І зазнав першої поразки з 2004 року.

Британський боксер, який ще під час підготовки поєдинку взявся виконувати роль клоуна і всіляко намагався дратувати суперника, у тому ж ключі продовжив уже безпосередньо у день двобою. Так менеджер Тайсона Ф'юрі змусив організаторів вечора боксу перестелити настил рингу, мовляв він був занадто м’який. Вже у ринзі британець продовжував кривлятися, ховати руки за спину, його рот просто не закривався. При цьому він вдало використовував перевагу в антропології і не давав Кличку вийти на потрібну дистанцію. Загалом поєдинок був нуднуватий. У більшості раундів боксери завдавали обмаль ударів, багато боролися. В якихось раундах влучнішим був Ф'юрі, десь краще діяв Кличко. Але і українець, і британець швидше воліли не пропустити вирішальний удар, ніж завдати його. Лише в останніх чемпіонських раундах бійці пожвавішали. У заключній же трихвилинці зі стартових секунд Ф'юрі побіг в атаку, щоб вирвати перемогу і завдав у сумбурі кількох ударів. Проте середина та кінцівка раунду була за Кличком, який вдало кілька разів діяв на випередження.

Підрахунок голосів дещо здивував. Ринг-анонсер виголосив результати від трьох суддів 115:112, 115:112, 116:111, і Володимир навіть викинув руки в гору, вважаючи, що це його одноголосно визнали переможцем. Однак радіти було зарано. Перемогу віддали супернику. Британець навіть сам цього не очікував.

Відверто кажучи, рішення суддів досить сумнівне. Але без сумнівним є те, що Володимир Кличко не показав чемпіонського боксу і максимум заслужив нічию, яка залишала пояси за ним. Тепер повернути їх можна лише у матчі-реванші і це при тому, що українцю потрібно думати про красиве завершення кар’єри, яке уже не за горами. А щоб перемогти нахабу Ф'юрі Володимиру Кличку потрібно згадати свої молоді роки, коли він показував набагато сміливіший, але й куди видовищніший, бокс.

https://www.youtube.com/watch?v=AUfhCnVp3gk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися