Луцька «Волинь» здобула рекордну перемогу у чемпіонаті
Спорт

Луцька «Волинь» здобула рекордну перемогу у чемпіонаті

29 листопада 2015, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

Такої перемоги у матчах чемпіонату «Волинь» ще не здобувала. Правда вона навряд чи може свідчити про реальну силу команди Віталія Кварцяного. Швидше це відображає нинішній стан справ у запорізькому клубі. «Металург» приїхав до Луцька з набором гравців, якого не вистачало навіть на заявку. на лавці запасних опинилися гравці, які виступають за команду 19-річних.

«Волинь» - «Металург» - 9:1

Голи: 1:0 – Козьбан (1), 2:0 – Кобахідзе (4), 3:0 – Матей (7 – з пенальті), 4:0 – Кобахідзе (23), 5:0 – Шарпар (36 – з пенальті), 6:0 – Герасимюк (44), 7:0 – Матей (54 – з пенальті), 8:0 – Шарпар (58), 9:0 – Шарпар (82), 9:1 – Ігнатенко (90+2).

«Волинь»: 74. Кичак, 15. Жуніч. 90. Богданов, 13. Шабанов, 14. Польовий, 7. Герасимюк (48. Чепелюк, 85), 8. Політило – к, 11. Шарпар, 10. Матей (9. Мемешев, 55), 19. Кобахідзе, 89. Козьбан (24. Горопевшек, 75).

«Металург»: 35. Бабійчук (18. Шеремета, 46), 7. Демченко, 4. Татарков, 97. Ігнатенко, 15. Кузнецов, 27. Кулинич, 89. Ковалевський – к, 3. Іздебський, 60. Клименчук, 37. Демідов (11. Стефурак, 46), 18. Каплієнко (5. Ключик, 79).
Єдине, що могли показати гості, так це характер. Але для цього підопічним Чанцева потрібно було хоча б витримати стартовий натиск господарів поля. але з цим одразу не склалося. Гості якось навіть пішли в атаку, і одразу напоролися на кинджальну контратаку. Розпочав її Кичак. Артем від своїх воріт віддав гольовий пас на Козьбана, який реалізував вихід на побачення з Бабійчуком. А далі голи посипалися зливою. Уже на 4-й хвилині Кобахідзе подвоїв рахунок ударом головою. Великим рахунок став уже на 7-й хвилині. Матей реалізував 11-метровий. Загалом гості не надто обережно грали у своєму карному майданчику, тож протягом матчу арбітр ще тричі вказував на «точку», і щоразу саме у карному «Металурга». Ще по голу таким чином забили Шарпар у першому таймі, а Матей оформив «дубль» у другому. Удар від Герасимюка на 44-й хвилині парирував Бабійчук, але футболіст «Волині» був першим на добиванні і таки відправив «круглого» у сітку. Також у першому таймі «дублем» обзавівся і Кобахідзе.

Уболівальникам «Металурга», які подолали сотні кілометрів заради рідної команди, аж ніяк не подобався той кошмар, який творився з їхньою командою. Емоції фанів вийшли за межі дозволеного, і вони ледь не зірвали матч. У середині першої 45-хвилинки – тоді рахунок уже був 4:0 на користь лучан – з гостьового сектора на поле летіли фаєри. Так-сяк вгамувати своїх прихильників змогли футболісти «Металурга», і матч таки продовжився.

Як не дивно, у другому таймі «Волинь» не стала збавляти оберти, а весь час продовжувала шукати шляхи до воріт тепер уже Шеремети, який у перерві замінив Бабійчука після гольового нокауту. Окрім гола від Матея з пенальті, він пропускав ще двічі. В обох випадках капітулювати його змушував Шарпар, який у підсумку став автором хет-трику.

Лучани дуже прагнули забити і вдесяте, проте свято мало трохи інший фінал. Гірчинки у волинську перемогу вже у компенсований час додав Ігнатенко, який неймовірним ударом вразив «дев'ятку» воріт Кичака.

Перемога, принаймні до завтрашньої зустрічі «Ворскли» з «Дніпром», повернула команду Віталія Кварцяного на п'яту сходинку у турнірній таблиці. Також приємно відзначити, що у лучан нарешті позитивна різниця забитих і пропущених голів.

https://www.youtube.com/watch?v=GyyTauBwANU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися