«Динамо» продовжить боротьбу за кубок чемпіонів
Спорт

«Динамо» продовжить боротьбу за кубок чемпіонів

10 грудня 2015, 01:32
0
0
Сподобалось?
0

Востаннє у весняній частині Ліги Чемпіонів київське «Динамо» виступало ще за часів Валерія Лобановського. Це було у 1999 році. Символічно, що через стільки років славу «Динамо» відроджує один із найзірковіших вихованців Валерія Лобановського тих часів Сергій Ребров.

«Динамо» – «Маккабі» – 1:0

Гол: 1:0 – Гармаш (16).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 34. Хачеріді, 16. Сидорчук, 17. Рибалка, 19. Гармаш (4. Велозу, 63), 25. Гонсалес, 10. Ярмоленко (20. Гусєв, 17), 11. Мораєс (91. Теодорчик, 89).

«Маккабі»: 95. Райкович, 2. Даса, 18. Тібі, 20. Бен-Аруш, 31. Гарсія, 6. Альберман, 7. Захаві, 15. Міха (28. Вермут, 72), 22. Рікан, 40. Ігієбор (42. Перец, 72), 11. Бен-Хаїм ІІ (10. Іцхакі, 83).

У заключному турі групового етапу «Динамо» потрібно було вигравати з будь-яким рахунком в безнадійного аутсайдера квартету «Маккабі» з Тіль-Авіва і це ставало 100-відсотковою гарантією проходу хлопців Реброва у наступний раунд змагань.

Кияни влаштували стартовий штурм воріт «Маккабі». Гармаш забив уже на 4-й хвилині, але з офсайду. Трохи згодом Райкович потягнув небезпечний удар Мораєса. На 15-й хвилині стався неприємний для «Динамо» момент. Під час атаки по правому флангу отримав травму і не зміг продовжити гру Ярмоленко. Але зароблений ним штрафний кияни якраз і втілили у гол. Рибалка подав гостро на ближню стійку, Бен Хаїм ІІ зрізав м’яч у власні ворота, і тільки дивом Райковичу вдалося парирувати цей удар. Однак першим на добиванні опинився Гармаш і ледь не порвав сітку воріт «Маккабі».

Як не прикро, на цьому «Динамо» й зупинилося. Футболісти замість того щоб добити суперника почали більше думати про збереження результату. В атаці мало що виходило, гра ставала все більш нервовою. Наприкінці першого тайму ледь не «наварив» собі Шовковський, незграбно відбиваючи удар з гострого кута. Ветеран «Динамо» ледь не закинув м’яча у ворота, але, зрештою, якось випхав його за межі поля.

Другий тайм був нуднуватий. Єдиний момент був у Гармаша, але Денис промахнувся з близької відстані. Ізраїльтяни наприкінці матчу захопили ініціативу. Хоча подекуди їм вдавалося нагнітати обстановку, проте реально до чогось небезпечного жодного разу так і не дійшло.

У паралельному матчі «Порто» зазнав поразки від «Челсі» і попрощався з Лігою Чемпіонів.

https://www.youtube.com/watch?v=XQFIyruuw1s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися