Дива не сталося: «Динамо» попрощалося з Лігою Чемпіонів у Манчестері
Спорт

Дива не сталося: «Динамо» попрощалося з Лігою Чемпіонів у Манчестері

16 березня 2016, 02:49
0
0
Сподобалось?
0

Вперше за 17 років потрапивши до стадії плей-офф Ліги Чемпіонів київське «Динамо» вибуло на стадії 1/8 фіналу. Після поразки 1:3  у Києві від «Манчестер Сіті» з рахунком в Англії українцям могло допомогти хіба диво. Але дива не сталося.

«Манчестер Сіті» - «Динамо» - 0:0

«Манчестер Сіті»: 1. Гарт, 4. Компані (20. Мангаля, 7), 5. Сабалета, 6. Фернандо, 10. Агуеро, 15. Хесус Навас, 21. Сільва (7. Стерлінг, 79), 22. Кліші, 25. Фернандіньо, 30. Отаменді (26. Демікеліс, 24), 42. Яя Туре.

«Динамо»: 1. Шовковський, 4. Мігел Велозу, 5. Антунеш, 6. Драгович, 10. Ярмоленко, 19. Гармаш (16. Сидорчук, 64), 20. Гусєв (7. Яковенко, 62), 24. Віда, 29. Буяльський, 34. Хачеріді, 91. Теодорчик (25. Гонсалес, 46).

На відміну від першого матчу, де командам було що доводити, зустріч у Манчестері пройшла рівно і без особливої напруги. Головним чином це залежало від господарів поля, який просто потрібно було не примудритися розтранжирити значний гандикап здобутий у Києві. «Містяни» не рвалися у бій і навіть дали пограти динамівцям. Проте на всю гру кияни створили моментів стільки, що їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. По справжньому Гарт виручив свою команду після ударів Буяльського та Яковенка. Доробок господарів поля в атаці був не набагато більшим. Проте одного разу м’яч потрапив у каркас воріт Шовковського. Також голкіперу «Динамо» довелося потрудитися, щоб розрядити ситуацію після скидки у власні ворота від Гармаша.

Загалом «сухий» нічийний результат став справедливим підсумком матчу. «Динамо» залишило Лігу Чемпіонів і тепер може зосередитися на утриманні чемпіонської позиції в українській першості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися