Україна перемогла Вельс і поповнила свою колекцію нудних матчів
Спорт

Україна перемогла Вельс і поповнила свою колекцію нудних матчів

29 березня 2016, 00:20
0
0
Сподобалось?
0

Після невиразної гри з кіпріотами у національній збірній України обіцяли зробити висновки і виправитися уже у матчі з Вельсом. Про це напередодні заявляв один з лідерів синьо-жовтих Андрій Ярмоленко. Однак на ділі ці слова наша команда не підтвердила.

Україна – Вельс – 1:0

Гол: 1:0 – Ярмоленко (28).

Україна: П'ятов, Ярмоленко, Хачеріді, Гармаш, Степаненко, Кучер, Шевчук, Коваленко, Федецький, Ротань (Сидорчук, 59), Зозуля.

Вельс: Хеннессі, Гантер, Тейлор (Хенлі, 72), Девіс, Е. Вільямс (МакДональд, 65) (к), Честер, Аллен, Х’юз (Ледлі, 80), Черч (Ворд, 61), Лоуренс (Бредшоу, 73), Джон Вільямс (Річардс, 65).

До Києва валлійці прилетіли без свої найяскравіших лідерів – Ремзі та Бейла. Останній у сучасній збірній Вельсу, немов півкоманди. Проте відсутність майстерності і класу футболісти з британських островів вирішили компенсувати хорошою функціональною готовністю. Гарну фізику гості демонстрували протягом усього матчу, проте це було практично і все, чим могли похвалитися валлійці.

Незважаючи на це головний наставник української збірної Михайло Фоменко підійшов до цього матчу зі своїм незмінним стилем – обережна гра на нічию з розрахунком на гол. Більше того, цього разу не отримала шансу найближча зміна. В основі вийшли практично усі найдосвідченіші гравці, на яких зараз може розраховувати тренерський штаб синьо-жовтих. Більше того – за 90 хвилин Михайло Фоменко провів аж одну єдину заміну.

Спершу українці дали супернику добре вибігатись. Вельс легко заробляв багато стандартів і так само легко їх марнував. Українці прокинулися лише у другій половині тайму. Активний, але не завжди ефективний Коваленко вийшов на побачення з Хеннессі, але забув нормально вдарити, тож м’яч став легкою здобиччю голкіпера. Уже через дві хвилини Коваленко заробив стандарт, який вирішив долю матчу. Молодого футболіста збили перед штрафним майданчиком гостей. Ротань виконав хитрий і майстерний закид за спину солідній стінці на Ярмоленка, і Андрій з ходу, не дивлячись на ворота, увігнав «круглого» у сітку.

Після голу команди ще добре побігали, пішли відпочивати і остаточно задрімали. Практично увесь другий тайм гостей взагалі не було помітно. Їхні дії зводилися до проведення численних замін. Українці теж не порадували феєричним футболом. Воротам Хеннессі небезпечно по разу загрожували Ярмоленка і Кучер. Все спокійно котилося до мінімальної перемоги нашої команди. Але українці, як і у матчі з Кіпром, забезпечили уболівальникам валідольний фінал. Останні десять хвилин основного часу і весь компенсований підопічні Фоменка просто відбивалися. Добряче налякав українців небезпечний рикошет після удару Х’юза, головою трохи невлучно прибив Вокс. А от у компенсований час Україну двічі поспіль врятував П’ятов. Спершу перевів на кутовий після удару Річардса, а після подачі відбив удар Бредшоу.

Наступний товариський матч Україна зіграє 8 квітня. На «Арені Львів» наша збірна прийме Албанію.

https://www.youtube.com/watch?v=IPHri8qS3lY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися