«Дніпро» може очікувати доля луцької «Волині»
Спорт

«Дніпро» може очікувати доля луцької «Волині»

1 квітня 2016, 14:21
0
0
Сподобалось?
0

У передостанній день березня в УЄФА вирішили відсторони дніпропетровський «Дніпро» від участі у євро кубках на один рік у зв’язку з боргами. Отже, не зважаючи на нинішнє високе місце у чемпіонаті, у сезоні-2016/17 дніпряни у Лізі Європи не зіграють. Крім того, у разі неповернення боргів, дискваліфікація може бути продовжена ще на два сезони.

«Дніпро», наразі, боргує гроші своїм теперішнім футболістам, також має заборгованість по заробітній платі перед іспанськими тренерами з команди Хуанде Рамоса - звернення останніх і стало причиною штрафів.

За словами ж члена виконкому ФФУ журналіста Артема Франкова, якщо власник «Дніпра» Ігор Коломойський не зробить висновків, то дніпропетровський клуб чекають і інші покарання: закриття трансферного вікна, зняття очок, пониження у класі (схожі санкції застосовані до луцької «Волині», яка припиняє своє існування).

На новину з УЄФА вже встиг відреагувати головний наставник «Дніпра» Мирон Маркевич. Він заявив, що по закінченню сезону піде з клубу, бо не бачить більше можливостей для розвитку. Також він зізнався, що команді не платять гроші й зараз.

Як відомо, застосовані санкції не позбавляють власників клубів необхідності повертати борги. Тож не виключено, що власник що власник дніпропетровського клубу Ігор Коломойський прийме рішення про голошення його банкрутом, як це буде зроблено цього року з кількома відомими українськими командами. У цьому списку й луцька «Волинь», яка, до речі, перебуваєу сфері інтересів бізнес-групи того ж Ігоря Коломойського.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися