Збірна України порадувала уболівальників результативною грою перед Євро-2016
Спорт

Збірна України порадувала уболівальників результативною грою перед Євро-2016

30 травня 2016, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

Вчора збірна України з футболу провела спаринг з Румунією у межах підготовки до фінальної частини Євро-2016. У Турині в Італії на «Стадіо Олімпіко» наші футболісти показали дуже цікаву гру, забивши чотири голи у ворота команди, яка за весь відбірко вий цикл пропускала лише двічі.

Румунія – Україна – 3:4

Голи: 1:0 - Торже (23), 1:1 - Зозуля (43), 1:2 - Зінченко (48), 1:3 - Коноплянка (54), 1:4 - Ярмоленко (59), 2:4 - Алібек (74), 3:4 - Станчу (85).

Румунія: 12. Тетерушану, 2. Мецел, 6. Кірікеш, 8. Пінтілій, 11. Торже (20. Попа, 69), 14. Філіп, 17. Синмертян (10. Максім, 57), 18. Препеліце (5. Хобан, 60), 22. Станку (14. Станчу, 79), 13. Кесеру (9. Алібек, 57), 21. Грігоре.

Україна: 12. П`ятов, 3. Хачеріді (Кучер 46), 17. Федецький (Бутко 46), 20. Ракицький, 13. Шевчук (Караваєв 71), 6. Степаненко, 8. Зозуля (Селезньов 46), 16. Сидорчук (Ротань 67), 18. Рибалка (Зінченко 46), 7. Ярмоленко, 10. Коноплянка.

Збірна України готується до чемпіонату Європи з футболу в Італії. Роботу українці поєднують з відпочинком. Тренери дозволили гравцям взяти з собою на збір жінок та дітей. Такий підхід, схоже, пішов на користь футболістам, які мусять нині долати е й емоційну втому від сезону, який щойно минув.

Суперники виявилися приблизно рівними за класом і можливостями. Тренери не стали робити великих експериментів, і виставили склади близькі до тих, які і здобували путівку на Євро. Михайло Фоменко, очевидно і на фінальний турнір, обере перевірених бійців. Шанси молодих футболістів на потрапляння у заявку мінімальні.

Номінальні господарі матчу запропонували достатньо високий темп гри з перших хвилин, а українці прийняли цей виклик. Та все ж румуни на старті виглядали гостріше. Двічі Україну від гола на старті врятував П’ятов, однак у середині тайму саме невдала гра Андрія дозволила суперникам відкрити рахунок у матчі. Далі ініціатива надовго перейшла до ніг нашої команди, яка заслужено відігралася ще до перерви. Просто розривав оборону румунів лівий фланг атаки українців. Чудово взаємодіяли Коноплянка і Шевчук, а їхні реактивні швидкості були поза межами можливого для оборонців румунської збірної. Ця українська зв’язка ще добряче попсує нерви суперникам української команди по фінальному турніру.

А після перерви румунів було не впізнати. Уже на старті другого тайму обрізка у центрі поля дозволила Зінченку вийти на побачення з Тетерушану і вивести Україну вперед. Далі подій розгорталися таким чином, що за наступних хвилин 15 наші футболісти могли забивати ледь не після кожної атаки. Але із 6-7 гарних моментів вдалося реалізувати лише два. Свої голи забили Коноплянка і Ярмоленко. Причому останній гол теж забитий внаслідок обрізки румунських футболістів поблизу центрального кола.

На жаль, на цьому Україна зупинилася, і ледь не втратила красиву перемогу. Румуни спромоглися відквитати два голи. Спосіб, яким суперник це зробив, змушує Михайла Фоменка добряче подумати на тим, кому довірити останній рубіж у збірній. Адже, як і у моменті з першим голом, Андрій П’ятов пропустив м’ячі у ближній кут після ударів з середньої відстані.

Остаточно вирішити питання зі складом на Євро Михайло Фоменко зможе після наступного товариського матчу з Албанією, який відбудеться 3 червня.

https://www.youtube.com/watch?v=9goYext1Xfg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися