Остання репетиція української збірної перед Євро-2016 пройшла вдало
Спорт

Остання репетиція української збірної перед Євро-2016 пройшла вдало

3 червня 2016, 23:52
0
0
Сподобалось?
0

Після результативної перемоги над Румунією збірна України зіграла ще з одним майбутнім учасником Євро-2016 – командою Албанії. Це був останній шанс для тренерського штабу Михайла Фоменка щось під корегувати гру в умовах наближених до «бойових».

Албанія – Україна – 1:3

Голи: 1:1 – Садіку (12), 0:1 – Степаненко (8), 1:2 – Ярмоленко (49), 1:3 – Коноплянка (87).

Албанія: Беріша, Леньяні (Гаші, 67), Хюсай, Цана – к (Аєті, 46), Аголлі, Садіку (Чикаллєші, 60), Джака (Баша, 46), Маврай, Каче (Балай, 74), Роші, Абраші (Мемушай, 46).

Україна: Пятов, Федецький, Шевчук – к (Бутко, 46), Хачеріді, Ракицький, Ярмоленко (Зінченко, 77), Степаненко (Тимощук, 90), Гармаш (Коваленко, 46), Коноплянка, Сидорчук (Ротань, 67), Зозуля (Селезньов, 62).

Матч з албанцями підтвердив ті ж проблеми, які вникли в українців у поєдинку з румунами. Як і кілька днів тому, у нашої команди багато що виходило попереду. Уже у старті матчу після розіграшу стандарту рахунок у грі відкрив Степаненко. Проте захист не показав належної надійності. Уже за кілька хвилин провал задньої лінії дозволив Садіку вийти на побачення з П’ятовим. Не скажеш, що албанський футболіст зіграв дуже класно, але голкіпер української команди у цьому епізоді не врятував, пропустивши м’яч під руками, коли нападник наважився на удар. Далі на полі відбувалося те, що не могло подобатися уболівальникам збірної України.  Албанці на довго захопили ініціативу, і Садіку, якого знов випустили один на один з П’ятовим, міг вивести свою команду вперед, але цього разу пробив несильно і прямо у голкіпера. Флангові атаки українців, у той же час, не давали ніякого результату. Не вдалася гра Шевчуку. А от вихід замість нього на другий тайм Бутка додав нашій команді пазл, якого бракувало. Він розпочав другу гольову атаку українців, а завершив її Ярмоленко, зігравши на добиванні після удару головою Зозулі. І знову після голу ініціатива перейшла до албанців. П’ятов «витягнув» непростий м’яч після удару зі штафного, одного разу «круглий» поцілив у стійку. Удар був настільки несподіваний, що наш голкіпер навіть і не думав реагувати. Виникали моменти й в українців, найближче до успіху був коноплянка, проте після його удару м’яч «облизав» стійку. Та все ж Єген без свого гола не залишився і поставив крапку у матчі. Він замкнув передачу Коваленка.

Наступний матч українці зіграють 12 червня, але вже на полях Франції. У дебютному для себе матчі Євро-2016 наші хлопці зустрінуться з Німеччиною.

https://www.youtube.com/watch?v=n5yl-av_TPs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися