Спорт

Телеканал «Україна» заборонив проводити колективний перегляд матчів ЄВРО-2016 на літній естраді парку в Рівному

8 червня 2016, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

На офіційний лист від Рівненського міськвиконкому телеканал "Україна" відповів відмовою. Зазначивши, що така трансляція є порушенням його права на ексклюзивну трансляцію матчів і пригрозив санкціями, якщо місто не заплатить значну суму коштів. Не змогли допомогти у вирішенні цього питання і у федерації футболу.

Тому виконавчий комітет Рівненської міськради зробив з цього приводу офіційну заяву, повідомляє прес-служба устранови.

«Виконавчий комітет Рівненської міської ради щиро вітає всю футбольну громадськість Рівненщини та України з виходом Національної збірної команди України до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу, що пройде з 10 червня по 10 липня 2016 року на футбольних полях Франції. Впевнені, що палка підтримка рівнян допоможе гравцям Збірної України гідно виступити на Євро-2016.

Нажаль, змушені констатувати, що колективного перегляду матчів фінальної частини Євро-2016, що традиційно проходив в парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка, не буде, у зв’язку з відмовою ТзОВ «Телерадіокомпанія «Україна», що є офіційним правовласником в Україні, уповноваженим UEFA, на публічне сповіщення футбольних матчів Євро-2016, в наданні безкоштовно ліцензійних прав на публічну трансляцію матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в м. Рівне.

Комерційні умови, озвучені телеканалами «Футбол-1»«Футбол-2»,що входять в ТзОВ «Телерадіокомпанія «Україна», є співставними з забезпеченням всіх учнів початкових класів загальноосвітніх шкіл міста футбольним інвентарем, чи участю футбольної команди м. Рівного протягом року у Всеукраїнських змагань з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів.

Виконавчий комітет не припиняє пошуку можливостей щодо отримання ліцензійних прав на публічну трансляцію матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2016 року, з метою організації колективного перегляду матчів фінальної частини Євро-2016 за участю Збірної України.»


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися