Іспанці вимучили перемогу над чехами
Спорт

Іспанці вимучили перемогу над чехами

13 червня 2016, 20:51
0
0
Сподобалось?
0

Іспанія – Чехія  – 1:0

Гол: 1:0 – Піке (87).

Іспанія: 13. Де Хеа, 3. Піке, 5. Бускетс, 6. Іньєста, 7. Мората (20. Аріц Адуріс, 62), 10. Фабрегас (14. Тьяго Алькантара, 70), 15. Рамос, 16. Хуанфран, 18. Жорді Альба, 21. Сільва, 22. Ноліто (11. Педро Родрігес, 82).

Чехія: 1. Чех, 2. Кадержабек, 4. Гебре Селассіє (18. Шурал, 86), 5. Губнік, 6. Сівок, 7. Нецид (21. Лафата, 75), 8. Лімберськи, 10. Росицьки (15. Павелка, 88), 13. Плашил, 19. Крейчі, 22. Даріда.

Іспанія почала чемпіонат з перемоги. Проте «фурія» добряче намучилася. У першому таймі самі іспанці не форсували події, і розгортали атаки у помірному темпі. Чехи ж не приховували, що збираються грати у глухому захисті. Проте навіть у монолітних побудовах чехів Іньєста знаходив шпарини і створив кілька моментів для Альби, Морати та Сільви. Їхні удари нейтралізував Чех.

Другий тайм іспанці почали жвавіше, і навіть організували невеличкий штурм воріт Чеха. Але чеські футболісти переважно усе успішно блокували, а потім і взагалі перевели гру на половину поля іспанців. Гебре Селассіє точно вивів би чехів вперед, але в останній момент м’яч у нього з ноги зняв Фабрегас.

Іспанці ніяк не збиралися миритися з нічийним результатом. Наставник «фурії» Дель Боске провів серію замін для посилення атаки. До наступальних дій почали підключатися й оборонці. І вже в заключні хвилини Піке таки результативно замкнув одну з подач Іньєсти.

https://www.youtube.com/watch?v=HIOoBvGsQ-k


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися