Ірландці самі з собою зіграли внічию
Спорт

Ірландці самі з собою зіграли внічию

13 червня 2016, 22:13
0
0
Сподобалось?
0

Ірландія – Швеція – 1:1

Голи: 1:0 – Хулахан (48), 1:1 - Кларк (72 - автогол).

Ірландія: 23. Рендолф, 2. Коулмен, 3. Кларк, 4. О'Ши, 6. Вілан, 8. Маккарті (7. Макгіді, 85), 9. Лонг, 13. Хендрік, 14. Волтерс (11. Макклін, 63), 19. Бреді, 20. Хулахан (10. Кін, 78).

Швеція: 1. Ісакссон, 2. Лустіг (3. Юханссон, 45), 4. Гранквіст, 5. Ольссон, 6. Форсберг, 7. Ларссон, 9. Чальстрем, 10. Ібрагімочич, 11. Берг (20. Гвідетті, 59), 14. Лінделеф, 18. Левіцьки (8. Екдаль, 86).

Цього вечора фортуна явно була на боці шведської команди. Дії скандинавів побудовані навколо Ібрагімовича себе не виправдали, адже у лідера «тре крунур» гра не пішла.

Ірландці ж від самого початку настирливо взялися за справу. Першим добряче потурбував Ісакссона Хендрік. Голкіпер шведів не без труднощів перевів на кутовий. Добряче приклався до м’яча здалеку Бреді, і шкіряна куля зовсім трішечки пройшла над поперечиною. Під завісу тайму знову класний момент був у Хендріка. Та цього разу за шведів зіграла поперечка. «Розмочити» ворота Ісакссона ірландцям нарешті вдалося на початку другої половини гри. Гол чомусь не вселив достатньої впевненості у британців. Навпаки, велике бажання втримати перемогу привнесло нервозність. Підтвердженням цьому й може бути авто гол Кларка, котрий подарував нічию шведам. До речі, Кларк «пробив» свого голкіпера не з першої спроби. За дві хвилини до автоголу Рендолф парирував небезпечну зрізку від Кларка.

https://www.youtube.com/watch?v=ny7REL8fyNg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися