Португалія ризикує вилетіти з Євро-2016
Спорт

Португалія ризикує вилетіти з Євро-2016

19 червня 2016, 15:31
0
0
Сподобалось?
0

Португалія – Австрія – 0:0

Португалія: 1. Руй Патрісіу, 3. Пепе, 5. Геррейру, 6. Карвалью, 7. Роналду, 8. Мутінью, 11. Вієйрінья, 14. В. Карвалью, 15. Гомеш (9. Едер, 83), 17. Нані (18. Рафа Сілва, 89), 20. Куарежма (10. Маріу, 71).

Австрія: 1. Альмер, 4. Гінтереггер, 5. Фухс, 6. Ільсанкер (16. Віммер, 87), 7. Арнаутович, 8. Алаба (18. Шопф, 64), 11. Гарнік, 11. Баумгартлінгер, 15. Прьодль, 17. Кляйн, 20. Забітцер (19. Гінтерзеер, 85).

Зовсім не далеко від краху перебуває після двох турів Євро-2016 симпатична збірна Португалії. Піренейцям банально не щастить. Матч з австрійцями був матчем невикористаних можливостей. Головним невдахою зустрічі став лідер португальської збірної Криштіану Роналду.

За перший тайм нагоди забити втратили Карвалью, Куарежма, Нані, Роналду, Вієрінья. Дуже надійно у «рамці» діяв Альмер, Криштіану не поцілив у ворота із вбивчої позиції, а удар Куарежми прийняла на себе стійка.

Невеличкий і єдиний сплеск активності австрійці продемонстрували наприкінці першого тайму з перетіканням на початок другого. Це вилилося у кілька штрафних та небезпечних ударів. Руй Патрісіу свою команду не підвів. Далі австрійці пішли у глуху оборону, але моменти поблизу їхніх воріт так чи інакше виникали. Проте Роналду не вдавалося «пробити» Альмера ні головою, ногою. Нарешті Криштіано заробив пенальті. Він сам з 11-метрової точки переграв воротаря, але не забив, адже поцілив у стійку. Ще пізніше Роналду таки забив з гри. Цього разу гола теж не зафіксували. У Криштіану був офсайд.

У турнірній таблиці групи «Е» утворилася справжня каша і ще зовсім нічого не вирішено. Квартет несподівано очолили угорці, які мають чотири очки. По два бали у Португалії та Ісландії, одне очко здобули австрійці і також ще не втратили шанс пройти у наступний раунд.

https://www.youtube.com/watch?v=fYKzLqMbGao


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися