Англія не змогла пробити захист Словаччини
Спорт

Англія не змогла пробити захист Словаччини

21 червня 2016, 09:02
0
0
Сподобалось?
0

Словаччина – Англія – 0:0

Словаччина: 23. Козачик, 2. Пекарік, 3. Шкртел, 4. Дюріца, 7. Вайсс, 8. Дуда, 15. Губочан, 17. Гамшик, 19. Куцка, 20. Мак, 22. Печовськи.

Англія: 1. Гарт, 5. Кехілл, 6. Смоллінг, 8. Лаллана, 11. Варді, 12. Клайн, 14. Хендерсон, 15.Старрідж, 17. Даєр, 18. Вілшир, 21. Бертранд.

Словаки від самого початку матчу і до його завершення не приховували намірів втримати нульову нічию. Тим часом тренер англійців Рой Ходжсон дав можливість відпочити гравцям, які грали у попередніх матчах, і зробив аж шість змін у стартовому складі. Ці зміни командну гру не зіпсували. 90 хвилин з хвостиком збірна Англії провела в атаці. У першому таймі Варді не реалізував вихід сам на сам з Козачиком, також голкіпер словаків парирував удар Лаллани і виручив ще в кількох епізодах. У другій половині гри супермомент мав Клайн. На заміну вийшов Руні, він багато зробив в атаці, але практично щоразу його удари блокували захисники. Також мав шанс вирвати перемогу для Англії ще один гравець з лави запасних – Аллі. М’яч з лінії після його удару виніс оборонець збірної Словаччини. Самі слов’яни за увесь матч мали тільки один момент, та й той для них створили самі англійці. Смоллінг якось невпевнено відкинув м’яч грудьми Гарту. Голкіпера англійців випередив Мак, але з ударом у нього не склалося.

Нічия у цій зустрічі була на користь Вельса. У підсумку валійці з 6 очками виграли групу «В», англійці набрали 5 очок і стали другими, у словаків 4 очки і третє місце, а Росія з 1 заліковим пунктом посіла останнє.

https://www.youtube.com/watch?v=_7_8QfaCSyM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися