Європа отримає нового чемпіона з футболу — Італія постаралася
Спорт

Європа отримає нового чемпіона з футболу — Італія постаралася

28 червня 2016, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Італія – Іспанія – 2:0

Голи: 1:0 - Кьєлліні (33), 2:0 - Пелле (90+1).

Італія: 1. Буффон, 2. Де Шильо, 3. Кьєлліні, 8. Флоренці (4. Дарміан, 85), 9. Пелле, 15. Бардзальї, 16. Де Россі (10. Мотта, 53), 17. Едер (20. Інсіньє, 82), 18. Пароло, 19. Бонуччі, 23. Джаккеріні.

Іспанія: 13. Де Хеа, 3. Піке, 5. Бускетс, 6. Іньєста, 7. Мората (9. Васкес, 70), 10. Фабрегас, 15. Рамос, 16. Хуанфран, 18. Альба, 21. Сільва, 22. Ноліто (20. Адуріс, 46; 11. Педро Родрігес, 81).

Діючі чемпіони Європи іспанці припинили боротьбу за новий титул задовго до фіналу. Нездоланим для них став італійський бар’єр.

Перший тайм поєдинку розірвав усі шаблони щодо стилю гру Італії та Іспанії. Саме апенінці запропонували піренейцям атакуючий футбол, а не навпаки. «Фурія роха» до цього виявилася не готовою. Уже на старті матчу Пелле ударом головою міг відкрити рахунок у поєдинку, міг, коли б не неймовірна реакція Де Хеа. Також голкіпер іспанців впорався зі ще не безпечнішим і надзвичайно ефектним ударом Джаккеріні. Цього разу Де Хеа ледь дотягнувся до м’яча і перевів його у стійку воріт. Забили ж італійці після стандарту. Едер зі штрафного у стилі Роберто Карлоса потужно пробив прямо у воротаря, Де Хеа відбив перед собою, а першим на добиванні був Кьєлліні. До перерви італійці могли і подвоїти перевагу, але Де Хеа знову впорався з небезпечним ударом Джаккеріні. У другій 45-хвилинці іспанці діяли вже активніше, але серйозних проблем захисту суперника створити не змогли. Кілька потенційно небезпечних епізодів піренейці використали невдало, і м’яч ставав легкою здобиччю Буффона. Всерйоз потрудитися воротарю італійської збірної довелося тільки одного разу, коли під поперечину зльоту пробивав Іньєста. А ось контратаки італійців несли куди більше загрози. Едер не реалізував вихід на побачення з Де Хеа. Підбив підсумок виступів Іспанії на Євро-2016 Пелле, який подвоїв перевагу італійців на першій компенсованій хвилині.

https://www.youtube.com/watch?v=zUVeS6b2lhs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися