Поляки сильні, але португальці везучі
Спорт

Поляки сильні, але португальці везучі

1 липня 2016, 02:06
0
0
Сподобалось?
0

Польща – Португалія – 1:1 (3:5 – по пенальті)

Голи: 1:0 – Левандовськи (2), 1:1 – Саншеш (33).

Польща: 22. Фабіанськи, 2. Паздан, 3. Енджейчик, 5. Мончінськи (6. Йодловец, 98), 7. Мілік, 9. Левандовськи, 10. Крихов'як, 11. Гросіцьки (21. Капустка, 81), 15. Глік, 16. Блащиковськи, 20. Піщек.

Португалія: 1. Патрісіу, 3. Пепе, 4. Фонте, 7. Роналду, 10. Маріу (20. Куарежма, 80), 14. В. Карвалью (13. Данілу, 96), 16. Саншеш, 17. Нані, 19. Елізеу, 21. Седрік, 23. Сілва (8. Моутінью, 73).

Португалія на цьому Євро вже привчила уболівальників до відверто нудного футболу. Підопічні Фернанду Сантуша кожного матчу грають на нічию. Такий план піренейці мали і на чвертьфінал з поляками. Та «кадра» мала шанс переплутати супернику усі карти. Триходівку, яку розпочали Піщек та Гросіцьки, ударом із вбивчої позиції уже на другій хвилині завершив Левандовськи. Полякам взяти б, та й дотиснути суперника, однак злий жарт з ними зіграло намагання зіграти обережно. Португальці перехопили ініціативу. Хоча в атаці у них виходило мало, але вперед їх настирливо вів лідер Роналду. Він був близьким до голу після дальнього удару, але Фабіанськи впорався. Та Кріштіану таки взяв участь у гольовій атаці, він прихованим пасом п’ятою вивів на ударну позицію Саншеша і той не підвів.

Увесь другий тайм команди дуже берегли нічийний результат. Ніхто не ризикував і в екстратаймі. Моменти за більш ніж годину часу можна перерахувати на пальцях однієї руки. Одного разу лише серйозно довелося вступати у гру Патрісіу після удару Міліка.

Команди докотилися до футбольної лотереї. Зрештою героєм серії 11-метрових став все той же Патрісіу, а антигероєм – Блащиковський, удар якого парирував голкіпер збірної Португалії. Рахунок став 4:3 на користь піренейців, і лишалося пробити ще по удару. Куарежма у своїй спробі не схибив і вивів свою команду у півфінал.

https://www.youtube.com/watch?v=_HRyhPWicQA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися