Німецько-італійський трилер
Спорт

Німецько-італійський трилер

3 липня 2016, 03:31
0
0
Сподобалось?
0

Німеччина – Італія – 1:1 (6:5 – по пенальті)

Голи: 1:0 – Езіл (65), 1:1 – Бонуччі (78 – з пенальті).

Німеччина: 1. Нойєр, 3. Гектор, 4. Гьоведес, 5. Гуммельс, 6. Хедіра (7. Швайнштайгер, 16), 8. Езіл, 13. Мюллер, 17. Боатенг, 18. Кроос, 21. Кімміх, 23. Гомес (11. Дракслер, 72).

Італія: 1. Буффон, 2. Де Шильо, 3. К'єлліні (7. Дзадза, 120), 8. Флоренці (4. Дарміан, 86), 9. Пелле, 14. Стураро, 15. Бардзальї, 17. Едер (20. Інсіньє, 108), 18. Пароло, 19. Бонуччі, 23. Джаккеріні.

Цей матч цілком був достойний фінальної гри, якби складена організаторами сітка не звела суперників на стадії чвертьфіналу. Німці вкотре постали у вигляді потужної бундесмашини, яка, втім, ледь не загрузла в італійському добре організованому захисті.

Не маючи змоги посперечатися у потужності в атаці збірна Італії свідомо віддала ініціативу супернику у першому таймі й надійно грала позаду. Шансів пробити цю оборону було обмаль. Зрештою її таки продушив Швайнштайгер і навіть забив гол. Але пильний угорський арбітр Віктор Кашшаї побачив у діях Бастіана нечесну гру проти захисника, і взяття воріт відмінив. Наприкінці тайму команди обмінялися гострими моментами. Ближчими до успіху були італійці. Після удару Стураро свого голкіпера підстрахували німецькі захисники, заблокував політ м’яча.

На початку другої половини гри італійці вирішили трохи ризикнути й спробували притиснути німців. Сміливість «Скуадри Адзурри» вилізла їй же боком. Німці вибігли у контратаку, яку завершив Месут Ізіл. Поки італійці оговтувалися, «Бундестім» ще кілька разів міг збільшити свою перевагу. Але футбольна Фортуна має мінливу натуру, і таки подарувала шанс збірній Італії «зігравши» рукою Боатенга. Оскільки це відбувалося у карному майданчику німецької збірної, то підопічні Антоніо Конте отримали право на 11-метровий, який реалізував Бонуччі. Проте це був далеко не останній пенальті у матчі, адже команди так і не виявили переможця ні в основний, ні у додатковий час. Удраматичній післяматчевій серії 11-метрових нерви виявилися міцнішими у чемпіонів світу й вони крокують далі до своєї мети.

https://www.youtube.com/watch?v=89YiDHeuLCg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися