Кваліфікація Ліги Європи: «Ворскла» стартувала з оптимізмом, «Олександрія» все? (відеоогляд матчів)
Спорт

Кваліфікація Ліги Європи: «Ворскла» стартувала з оптимізмом, «Олександрія» все? (відеоогляд матчів)

29 липня 2016, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Вчора відбулися матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. На цьому етапі України представляли «Ворскла» та «Олександрія». Полтавчани зіграли з хорватською «Локомотивою», а олександрійці, знову ж таки, з хорватським «Хайдуком». Якщо сказати коротко, усі очікування і побоювання щодо цих матчів справдилися.

«Локомотива» – «Ворскла» – 0:0

«Локомотива»: 12. Загорац, 2. Бартолец, 5. Рожман, 9. Марич (36. Радоньїч, 68), 10. Фіолич, 14. Іванушец, 15. Перич, 16. Чорич, 18. Грезда (17. Чекічи, 88), 31. Цапан (30. Шуньїч, 81), 44. Майсторович.

«Ворскла»: 1. Шуст, 3. Сімінін (23. Сапай, 73), 54. Дитятьєв, 99. Зарічнюк (26. Коломоєць, 56), 17. Чеснаков, 4. Пердута, 6. Скляр, 7. Кобахідзе, 8. Ткачук, 82. Ребенок (11. Бартулович, 66), 13. Хльобас.

«Ворскла» - одна з небагатьох українських команд, якій вдалося якісно підсилитися у міжсезоння. Тож тепер головному наставнику полтавчан Василеві Сачку потрібно лишень відлагодити свій механізм, в який додалося багато якісних деталей. Поки що говорити про ідеальну злагодженість зарано. Матч із «Локомотивою» викрив проблему команди Сачка у нападі. Полтавчани мали певну перевагу у поєдинку, але труднощі із останнім пасом і завершенням не дозволили її використати. Нічийний результат став закономірнимм відображенням подій на полі. Господарі поля створили по одному моменті у кожному з таймів. Під завісу першого ворота «Ворскли» врятував Дитятьєв, підстрахувавши ворота, а в середині другого Шуст виграв дуель тет-а-тет в Іванушеца. А у кінці матчу перемогу могли вирвати українці, але Коломоєць і Кобахідзе не вцілили у ворота з кількаметрових відстаней. Тепер цікавий матч на нас чекає у Полтаві.

https://www.youtube.com/watch?v=trnz3oAJOsk

«Олександрія» – «Хайдук» – 0:3

Голи: 0:1 - Чосич (53), 0:2 - Ерцег (82), 0:3 - Охандза (90).

«Олександрія»: 24. Леванідов, 3. Микицей, 7. Куліш (10. Яремчук, 62), 9. Пономар, 12. Жичиков (6. Леонов, 77), 15. Запорожан, 17. Гітченко, 26. Шендрик, 44. Банада, 72. Козак (22. Грицук, 73), 87. Басов.

«Хайдук»: 91. Калінич, 4. Білий (26. Башич, 64), 6. Джефферсон, 8. Влашич (50. Ерцег, 71), 17. Юранович, 18. Кожуль, 19. Мілич, 22. Саїд (11. Охандза, 68), 23. Ніжич, 31. Сушич, 44. Чосич.

Дебют «Олександрії» у євро кубках не вдався. Зіграти з одним із хорватських грандів на рівних підопічні Володимра Шарана десь трохи побоялися. Принаймні таке враження склалося під час матчу. Майже годину команди придивлялися одна до одної. Фактично йшла гра на нічию, яка цілком влаштовувала гостей. Але все змінилося на 53-й хвилині, коли після подачі кутового у карному майданчику «Олександрії» виникла пожежа, яку оборона і голкіпер української команди так і не змогли загасити. Зрештою Чосич розстріляв порожні ворота. Коли вже олександрійцям відсупати було нікуди, вони нарешті показали, на що здатні. Перехопивши ініціативу українці засипали ворота Калінича моментами. Забивати могли Пономар, Гітченко, Яремчук, Шендрик. У більшості епізодів класно зіграв голкіпер «Хайдука», комусь з українців забракло влучності. За таке транжирство хорвати покарали підопічних Шарана черговим успішно виконаним стандартом. А вже на останній хвилині гості остаточно добили деморалізовану «Олександрію». Відверто кажучи, клуб з Кіровоградщини навряд чи здатен зробити диво у Хорватії.

https://www.youtube.com/watch?v=q6-WxT6zsuY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися