«Янг Бойз» сенсаційно спровадив «Шахтар» з Ліги Чемпіонів
Спорт

«Янг Бойз» сенсаційно спровадив «Шахтар» з Ліги Чемпіонів

4 серпня 2016, 09:06
0
0
Сподобалось?
0

Після перемоги з рахунком 2:0 у Львові у першій зустрічі третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів над «Янг Бойз» донецький «Шахтар» їхав на матч-відповідь до Швейцарії практично із залізобетонними шансами на вихід у плей-офф. Та й сама гра у швейцарії не віщувала нічого поганого «гірникам», проте у футболі трапляється всяке.

«Янг Бойз» – «Шахтар» – 2:0 (4:2 – по пенальті)

Голи: 1:0 – Кубо (52), 2:0 – Кубо (60).

«Янг Бойз»: 18. Мвого, 23. Саттер (Обексер, 116) , 5. фон Берген, 21. Роша, 8. Лецякс, 6. Бертоне (Хадергьонай, 88), 35. Саного, 7. Сулеймані, 10. Раве (Гаіч, 111), 31. Кубо, 99. Оаро.

«Шахтар»: 30. П`ятов, 33. Срна, 18. Ордець, 38. Кривцов (Ракицький, 120), 31. Ісмаїлі, 6. Степаненко, 8. Фред, 11. Марлос, 28. Тайсон, 9. Дентінью (Нем, 75), 22. Едуардо (Селезньов, 62).

Практично до останнього моменту не було відомо, чи покажуть матч відповідь за участю «Шахтаря» в Україні. Проте телеканали власника донецького клубу Рината Ахметова таки досягли домовленостей про придбання прав на трансляцію, розраховуючи таким чином зробити подарунок українським уболівальникам. Але свято футболу зіпсував результат матчу.

Хід гри практично весь час контролювали «гірники», без ризику утримуючи комфортну нічию. При цьому саме «Шахтар» мав кілька моментів у першому таймі, щоб відкрити рахунок. Але ці моменти ще снитимуться Степаненку. Ураганом по сподіваннях донеччан на вихід у наступний раунд пронеслися стартові хвилини другої 45-хвилинки, хоча і вона почалася зі згаяних можливостей донеччан. Кубо своїми двома голами перетворив перевагу «Шахтаря» на попіл. Практично одразу господарі поля могли і взагалі знищити «гірників», але у третій гольовій атаці м’яч влучив у поперечину воріт П’ятова. Лише після цього донеччани трохи прийшли до свідомості. Паулу Фонсека підсилив атаку, випустивши на поле Селезньова. Заміна могла зіграти, але виконавська майстерність цього вечора кілька разів підвела Євгена, як і його партнера по команді Марлоса. Отже гра перейшла в овертайм. А потім докотилася і до серії 11-метрових. На останній хвилині додаткового часу Фонсека, очевидно спеціально для пробиття пенальті, випустив на іменинника Ракицького. Однак подарунком Ярослав не скористався. Пробив у поперечину. А ще схибив Фред. Футболісти «Янг Бойз» були точнішими і крокують далі, а «Шахтар» таки зіграє у плей-офф – тільки у Лізі Європи.

https://www.youtube.com/watch?v=TNq4awLMxEA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися