«Шахтар» вимучив перемогу у Стамбулі
Спорт

«Шахтар» вимучив перемогу у Стамбулі

19 серпня 2016, 04:56
0
0
Сподобалось?
0

Донецький «Шахтар» після фіаско у кваліфікації Ліги Чемпіонів намагається пробитися до групового етапу Ліги Європи через сито матчів плей-офф. У Стамбулі донеччани мінімально і не без проблем перемогли навіть не середнячка турецького футболу «Істанбул ББ».  

«Істанбул ББ» – «Шахтар» – 1:2

Голи: 0:1 – Чікалеши (25 – автогол), 0:2 – Коваленко (40), 1:2 – Белезоглу (57 – з пенальті).

«Істанбул ББ»: 1. Бабаджан, 2. Айхан, 3. Езторун, 5. Белезоглу (23. Хольмен, 75), 6. Епуряну, 7. Вішча, 8. Моссоро, 10. Дока (17. Юндер, 47), 21. Текдемір, 34. Алкилич (25. Дьєн, 73), 99. Чікалеши.

«Шахтар»: 30. П`ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 31. Ісмаїлі, 6. Степаненко, 8. Фред, 28. Тайсон (12. Нем, 78), 11. Марлос, 74. Коваленко (17. Малишев, 88), 19. Феррейра (22. Едуардо, 71).

Таке враження, що гравці «Шахтаря» нині переживають певний дефіцит мотивації, адже не для всіх футболістів донецького клубу Ліга Європи достатньо цікава.

Спершу все непогано складалося для команди Паулу Фонсеки. Попри гру з одним форвардом, донеччани створювали моменти. Лаври за перший гол можна поділити між захисником «Шахтаря» Ракицьким та гравцем «Істанбула» Чікалеши. Донеччани оригінально розіграли кутовий. М’яч було спрямовано на дальню ділянку штрафного майданчика, куди забіг оборонець донецького клубу і зльоту пробив. Чікалеши невдало заблокував удар і підправив «круглого» у сітку. Подвоїв рахунок розкішним ударом головою Коваленко.

У другому таймі «гірники» почали самі вигадувати собі труднощі. Найбільше успіхів у цьому добився Ракицький, який привіз 11-метровий на власні ворота. Його турки реалізували, забезпечивши валідольне продовження матчу. Виправити ситуацію міг би Марлос, але ледь не з воротарського поцілив у стійку. У кінцівці поєдинку господарі поля могли врятувати матч, але теж свої шанси не використали.

Попри перемогу в Стамбулі донеччанам слід дуже серйозно віднестися до матча-відповіді, щоб не повторилася ситуація як у протистоянні зі швейцарським «Янг Бойз».

https://www.youtube.com/watch?v=DHUnBi6Qtyw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися