«Шахтар» без напруження пройшов у груповий етап Ліги Європи
Спорт

«Шахтар» без напруження пройшов у груповий етап Ліги Європи

26 серпня 2016, 13:06
0
0
Сподобалось?
0

Після виїзної перемоги у Стамбулі у першому матчі плей-офф донецький «Шахтар» легко на «Львів Арені» довів розпочату справу до логічного завершення. Турецький «Істанбул ББ» у матчі-відповіді виглядав просто безпорадно.

«Шахтар» – «Істанбул ББ» – 2:0

Голи: 1:0 – Аттамах (21 – автогол), 2:0 – Марлос (70 –  з пенальті).

«Шахтар»: 30. П`ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 31. Ісмаїлі, 6. Степаненко, 74. Коваленко (Нем, 82), 11. Марлос, 8. Фред (Малишев, 72), 28. Тайсон, 19. Феррейра (Едуардо, 77).

«Істанбул ББ»: 1. Бабаджан, 3. Езторун, 6. Епуряну, 34. Алкилич (Учар, 47), 15. Аттамах, 4. Ротман, 11. Албайрак, 17. Юндер, 20. Езмерт (Моссоро, 78), 5. Емре (Хольмен, 26), 99. Чікалеши.

Попри велике турнірне значення поєдинок радше скидався на рядовий матч чемпіонату України. Програвши вдома 1:2 турки приїхали до України з певними кадровими проблемами, і не змогли нав’язати бодай якусь боротьбу «гірникам». «Шахтар» діяв по рахунку, надмірно не ризикував і чекав своїх шансів. Уже в дебюті матчу Феррейра головою переграв Бабаджана, але гол не зарахували, оскільки арбітри зафіксували у гравця «Шахтаря» фол в атаці. Ще одного разу голкіпер турків парирував удар Феррейри, а ось впоратися із ударом Аттамаха по власних воротах Бабаджан таки не зміг. М’яч зрадницький пролетів між ногами. Автором «гольової передачі» став Ісмаїлі.

У другому таймі донеччани могли б і розгромити суперника. Мотором атак «Шахтаря» був Марлос. Він заробив та реалізував 11-метровий. А ще моменти мали Коваленко, Тайсон, Феррейра не реалізував вихід на побачення з Бабаджаном, а Срна з метрів п’яти поцілив у поперечину.

Гості ж за весь матч запам’яталися хіба що кількома ударами прямо у руки П’ятову.

Після перемоги «Шахтар» разом із «Зорею» очікують на жеребкування групового турніру Ліги Європи.

https://www.youtube.com/watch?v=pNonYyUQ7TI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися