«Динамо» почало у Лізі Чемпіонів з поразки від «Наполі»
Спорт

«Динамо» почало у Лізі Чемпіонів з поразки від «Наполі»

14 вересня 2016, 02:13
0
0
Сподобалось?
0

Єдиний представник України у цьогорічному розіграші Ліги Чемпіонів провалив старт у груповому турнірі. «Динамо» продовжує перебувати в ігровій кризі.

«Динамо» – «Наполі» – 1:2

Голи: 1:0 – Гармаш (26), 1:1 – Мілік (36), 1:2 – Мілік (45+1).

«Динамо»: 1. Шовковський, 5. Антунеш, 24. Віда, 34. Хачеріді, 15. Циганков (Гусєв 73), 16. Сидорчук, 17. Рибалка (Корзун 82), 19. Гармаш, 27. Макаренко, 10. Ярмоленко, 11. Жуніор Мораєс (Гладкий 86).

«Наполі»: 25. Пепе Рейна, 2. Хюсай, 31. Гулам, 26. Кулібалі, 33. Альбіоль, 5. Аллан Лурейро, 8. Жоржиньо, 14. Мертенс (Інсіньє 72), 17. Гамшик (Зелінські 72), 7. Кальєхон, 99. Мілік (Габбьядіні 82).

Вилучення: Сидорчук (68 – два попередження).

Можна сказати, що футболісти «Динамо» самі стали причиною своєї невдачі у цьому матчі. Гра розпочалася невдало для підопічних Сергія Реброва. Гості демонстрували явно кращу готовність, але футбольна Фортуна таки подарувала шанс киянам. У середині першого тайму триходівка Ярмоленко-Циганков-Гармаш закінчилася влучним ударом з розвороту останнього. Тут би киянам перебудуватися і зіграти сконцентровано по результату, але ні. «Динамо» навпаки спробувало перехопити ініціативу. Зроблено це було не дуже вміло. Тож уже за 10 хвилин гості відігралися. Під час навісу у власному штрафному майданчику Шовковський зробив кілька зайвих кроків з лінії воріт, і Мілік, перегравши Віду у повітрі, закинув м’яч «за комір» голкіперу киян. Наприкінці першого тайму у штрафному майданчику «Динамо» виникла справжня пожежа. Ворота Шовковського потрапили під бомбардування. Сашо і тут виглядав якось невпевнено. Адже м’яч сновигав у воротарському майданчику. Один з ударів без порушення правил головою відбив Хачериді, але на добиванні першим був Мілік і оформив дубль. Здобувши необхідний результат «Наполі» показало господарям поля як його потрібно утримувати. У другому таймі італійці надійно відіграли в захисті. В підопічних Реброва нічого не виходило в завершальній стадії. Тож динамівці хоч якось намагалися видряпати позитивний результат. Випрошуючи пенальті Гармаш і Сидорчук отримали по «гірчичнику» за симуляцію від звиклого до чоловічої боротьби британського арбітра з Шотландії. От тільки біда, що для Сидорчука жовтка картка стала другою, і він залишив своїх партнерів у меншості, спростивши завдання супернику. Зрештою, ближчими до ще одного взяття воріт були неаполітанці. Одно разу м’яч навіть влучив у стійку воріт Шовковського. Ще потішив фанів Ярмоленко, який у підкаті зніс за полем одного з лайнсменів.

У паралельному матчі квартету «В» «Бенфіка» і «Бешікташ» розписали мирову – 1:1.

https://www.youtube.com/watch?v=Wd9bpOnJMDI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися