«Шахтар» «вигриз» три очки з бетонних мурів «Коньяспора»
Спорт

«Шахтар» «вигриз» три очки з бетонних мурів «Коньяспора»

16 вересня 2016, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

«Шахтар» стартував у груповому етапі Ліги Європи. Однозначно, до Туреччини віце-чемпіон України прибув виключно за трьома очками. Проте обіграти мало відомий «Коньяспор» виявилося справою нелегкою. Адже господарі поля й не думали грати у футбол, а 200 відсотків своїх зусиль спрямували у гру на відбій.

«Коньяспор» – «Шахтар» – 0:1

Гол: 0:1 – Феррейра (76).

«Коньяспор»: 30. Серкан Киринтили, 3. Дуглас, 4. Алі Туран, 6. Йонссон (61. Ібрахім Сенмез, 85), 7. Алі Шахінер, 8. Алі Чамдали, 10. Баїч (88. Хора, 70), 11. Мілошевич (27. Меха, 76), 18. Хаджиахметович, 26. Вукович, 89. Скубіц. 

«Шахтар»: 30. П'ятов, 2. Бутко, 5. Кучер, 6. Степаненко, 8. Фред, 10. Бернард (28. Тайсон, 67), 11. Марлос, 19. Феррейра (22. Едуардо, 90), 31. Ісмаїлі, 44. Ракицький, 74. Коваленко (17. Малишев, 90+3).

Матч першого туру Ліги Європи з «Коньяспором» нагадав поєдинки «Шахтаря» у чемпіонаті України приблизно 10-15-річної давнини, коли «гірникам» доводилося грати з командами з набагато нижчим класом, котрі не могли вигадати на полі нічого, окрім як засісти дружненько усім колективом на власні ворота. Тоді ж нічийний результат для таких суперників цінувався мовби виграш якогось серйозного трофея. Приблизно з таким же настроєм на гру вийшли й бронзові призери минулорічного чемпіонату Туреччини. Цікаво, що свій єдиний, але дуже гострий момент, господарі поля створили уже на 10 хвилині. Після стандарту Алі Чамдали головою пробив у стійку, а з добиванням Вукович забарився. Ще з активних дій турків можна згадати кутовий на передостанній хвилині матчу. А так увесь матч пройшов у позиційних атаках «Шахтаря», які донеччани, переважно від безсилля, завершували дальніми пострілами. Забити вдалося лише наприкінці матчу внаслідок триходівки Тайсон-Бутко-Феррейра. Але, якщо прискіпливо роздивлятися момент, то слід подякувати арбітрам, котрі проспали офсайд якщо не у Бутка, то у автора гола точно.

В іншому матчі групи «Н» «Брага» та «Гент» зіграли внічию 1:1.

https://www.youtube.com/watch?v=MNQxtZb0b4s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися