Судді допомогли «Фенербахче» відібрати очки у «Зорі»
Спорт

Судді допомогли «Фенербахче» відібрати очки у «Зорі»

16 вересня 2016, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

«Зоря» з чудовою грою дебютувала у груповому раунді Ліги Європи. Але приємний смак від матчу зіпсував трішечки результат. Замість трьох очок луганчани змушені задовольнитися одним.

«Зоря» – «Фенербахче» – 1:1

Голи: 1:0 – Гречишкін (53), 1:1 – К’яер (90+6).

«Зоря»: 1. Шевченко, 12. Рафаель, 95. Соболь, 24. Гречишкін, 3. Сіваков, 4. Чайковський, 6. Каменюка, 7. Петряк (11. Пауліньо, 72), 22. Любенович (39. Опанасенко, 82), 9. Кулач (5. Гордієнко, 86), 20. Караваєв.

«Фенербахче»: 1. Демірел, 3. Алі Калдирим, 19. Озбайракли, 37. Шкртел, 4. Кьяр, 5. Топал, 6. Соуза, 48. Саліх Учан (8. Туфан, 47), 99. Стох (11. ван Персі, 57), 7. Потук (29. Еменіке, 73), 17. Соу.

Як і «Шахтар», «Зоря» стартувала у Лізі Європи з суперником із Туреччини. І в обох матчах на підсумковий результат так чи інакше вплинули судді. Та якщо для «гірників» усе закінчилося хеппіендом, луганчани навпаки втратили законну перемогу.

Відсотків вісімдесят ігрового часу у поєдинку були за «Зорею». Команда Юрія Вернидуба була настільки сконцентрованою, що практично не давала жодних шансів супернику. Грамотний пресинг у центрі поля та надійна гра в обороні підкріплювались і досить гострими атаками. «Зоря» заслужено вийшла вперед на початку другого тайму. Гольову атаку розпочав Каменюка. Капітан «Зорі» відібрав м’яч у суперника у центрі поля і протягнув його до штрафного майданчика, де знайшов Любеновича, а той в один доторк відкинув під удар на Гречишкіна. Постріл у нашого футболіста вийшов фантастичний. Прикро, але на 90 відсотків підопічних Вернидуба не вистачило. Не так просто пресингу вати увесь матч! Тож у кінцівці турки отримали шанс на фінальний штурм. І тут «Фенербахче» не виблискував. Суддівська бригада компенсувала до основного часу матчу три хвилини, які потім непомітно розтягнулися на шість. І саме на шостій хвилині арбітр призначив небезпечний штрафний у ворота Шевченка, який з допомогою рикошету втілив у гол К’яер.

Отож, луганчани не втримали сенсаційну перемогу, а ось інший учасник квартету «Фйєнорд» сенсаційно переміг «Манчестер Юнайтед» Жозе Моуріньйо.

https://www.youtube.com/watch?v=8HwsN_esxkM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися