Перше очко у Лізі Чемпіонів «Динамо» приніс 18-річний дебютант
Спорт

Перше очко у Лізі Чемпіонів «Динамо» приніс 18-річний дебютант

29 вересня 2016, 04:18
0
0
Сподобалось?
0

Київське «Динамо» у Туреччині провело другий матч групового етапу ліги чемпіонів. Підопічні Реброва цього разу помірялися силами з «Бешікташем». Позитивний результат принесла довіра до молодих футболістів.

«Бешікташ» – «Динамо» – 1:1

Голи: 1:0 – Куарежма (29), 1:1 – Циганков (65).

«Бешікташ»: 1. Фабрі, 30. Марсело, 32. Бек, 6. Тошич, 3. Адріано (23. Тосун, 68), 7. Куарежма, 13. Хатчінсон А., 18. Арслан (80. Інлер, 77), 88. Еркін, 9. Абубакар (21. Фрей, 85), 94. Таліска.

«Динамо»: 72. Рудько, 5. Антунеш, 24. Віда, 34. Хачеріді, 9. Морозюк, 17. Рибалка, 19. Гармаш, 29. Буяльський (18. Корзун, 22), 10. Ярмоленко, 11. Жуніор Мораєс (7. Гладкий, 78), 25. Гонсалес (15. Циганков, 62).

Стамбульський матч виявився дебютним на такому високому рівні одразу для кількох молодих динамівських футболістів. За результативні помилки у першому турі Ліги Чемпіонів на лаві запасних залишився головний воротар команди Олександр Шовковський, натомість пост «номер один» довірили Артуру Рудьку. Із своїми завданнями він переважно впорався. Артур не зміг відбити тільки один удар в отвір воріт. Але вини молодого голкіпера тут немає, це Куарежма майстерно виконав штрафний, та й позиція у португальця була просто вбивча. У першому таймі турки робили на полі практично усе, що хотіли. От тільки забити більше не вдавалося. А про «Динамо» сказати нічого. Команда грала без вогника, тому за 45 хвилин так і не організувалася хоча б на одну нормальну атаку.

По перерві картина, на щастя змінилася. Українські уболівальники, кому стало наснаги продовжити дивитися матч і вболівати за «Динамо» після сумного футболу у першому таймі, отримали сатисфакцію у другому. Як з’ясувалося, фізично гравці «Бешікташа» готові були грати максимум годину. Ініціативою заволоділи кияни. Двічі воротам турків загрожував Гармаш, хоча в обох епізодах правильніше було б зіграти до вірного, віддавши пас на Ярмоленка. На 62-й хвилині Сергій Ребров кинув у бій свіжого 18-річного Циганкова. Це був ще один дебютант Ліги Чемпіонів у складі «Динамо». Дебют у юнака вийшов таким, що краще й не придумаєш. Провівши на полі заледве три хвилини Циганков зрівняв рахунок у матчі, замкнувши подачу Рибалки зі стандарту. Господарі поля виглядали все кволішими. Але прикро те, що «Динамо» не змогло скористатися слабинкою суперника і не дотисло «Бешікташ» (чомусь думається, що це майбутній аутсайдер групи). Справжній гольовий момент кияни згубили уже під самісіньку завісу матчу. Знову до воріт Фабрі прорвалися Гармаш і Ярмоленко, цього разу Денис таки вирішив поділитися м’ячем з партнером, проте Ярмоленко прямолінійно пробив у голкіпера.

У паралельному матчі групи «В» в Італії «Наполі» здолав «Бенфіку» з рахунком 4:2. Італійці після двох турів лідирують зі стовідсотковим показником. Другим поки що іде «Бешікташ» з двома очками, «Динамо» і «Бенфіка» замикають квартет, маючи по одному.

https://www.youtube.com/watch?v=3JZQ4lxH4YU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися