«Динамо» продовжує валитися у єврокубках
Спорт

«Динамо» продовжує валитися у єврокубках

20 жовтня 2016, 03:26
0
0
Сподобалось?
0

Другої поразки зазнала команда Сергія Реброва у нинішньому розіграші Ліги Чемпіонів. Вдома динамівці програла португальській «Бенфіці». При цьому динамівці не реалізували достатньо моментів, щоб перемогти.

«Динамо» – «Бенфіка» – 0:2

Голи: 0:1 – Сільвіо (9 – з пенальті), 0:2 – Серві (55).

«Динамо»: 72. Рудько, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 24. Віда, 34. Хачеріді, 32. Федорчук (29. Буяльський, 56), 18. Корзун, 16. Сидорчук (7. Гладкий, 80), 25. Гонсалез (17. Циганков, 71), 10. Ярмоленко, 11. Мораєс.

«Бенфіка»: 1. Едерсон, 3. Грімальдо, 14. Лінделеф, 50. Нелсінью, 4. Луізао, 5. Фейса, 18. Сальвіо, 11. Мітроглу (9. Хіменес, 71), 20. Гонсалу Гуедеш (19. Елізеу, 89), 21. Піцці, 22. Серві (28. Селіс, 80).

Як не дивно, склалося таке враження, що динамівцям у цьому матчі просто не вистачило класу. Футболісти столичної команди хибили у вирішальний момент. Якби це стосувалося молоді, то це ще можна було б зрозуміти, а так провалили гру переважно головні постаті команди. Одним з центральних антигероїв поєдинку став Антунеш. Мало того, що протягом усього матчу він постійно обрізався, долучаючись до організації перспективних контрвипадів «Бенфіки», але вже на початку матчу португалець напрацював на 11-метровий у ворота своєї команди.

Десь цей швидкий гол від «Бенфіки» і зламав план Реброва на гру. Тепер уже стало не до обережності, потрібно було відіграватися. Тож команди отримали нагоду зіграти у відкритий футбол, і  кожного були свої шанси. Підключатися до атаки побіг винуватець переломного епізоду Антунеш. Португальцю навіть одного разу вдалося непогано пробити по воротах гостей, але Едерсон цей удар опанував. У відповідь «Бенфіка» ледь не подвоїла свою перевагу, у цьому їй трохи допоміг Хачериді, від якого м’яч рикошетом пішов над поперечиною. Вже у другій половині тайму португальців пробачили Гонсалез та Мораєс – гравці «Динамо» ніяк не могла намацати ворота суперника своїми ударами.

Другий тайм, як і перший, почався з шокової терапії для команди Реброва. Мораєс з гарної позиції не забив, а під час атаки у відповідь оборонці киян не доборолися і вже перед воротарським майданчиком української команди виникла невеличка пожежа. Серві дозволили пробити двічі. Спершу той поцілив у свого партнера, заодне дезорієнтувавши і Рудька, і більшість оборонців «Динамо», а вже з другої спроби таки закотив м’яча у ворота.

Навіть після цього ще не все було втрачено, бо захист португальців у цей вечір теж не вирізнявся надійністю. За короткий відрізок часу по черзі один на один з Едерсоном виходили Мораєс і Ярмоленко, але обоє у вирішальний момент безхитрісно лупили практично в Едерсона. У цієї ж пари гравців були ще моменти, останній з них Ярмоленко змарнував уже зовсім наприкінці матчу. Після удару з гострого кута від Циганкова Андрій грав на добиванні, але в останню мить перед ним намалювався захисник «Бенфіки», і все обмежилось кутовим.

У паралельному матчу в Італії «Бешікташ» сенсаційно здолав «Наполі» з рахунком 3:2. Тож на екваторі групового турніру становище команд у групі наступне: першим іде «Наполі» – 6 очок, далі «Бешікташ» – 5, «Бенфіка» – 4 й замикає таблицю з одним очком «Динамо».

https://www.youtube.com/watch?v=dhmaKCfMI2k


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися