«Динамо» достроково вилетіло з Ліги Чемпіонів, і пролетіло повз Лігу Європи
Спорт

«Динамо» достроково вилетіло з Ліги Чемпіонів, і пролетіло повз Лігу Європи

24 листопада 2016, 03:07
0
0
Сподобалось?
0

У середу київське «Динамо» зіграло матч п’ятого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Щоб сподіватися на євро кубкові весну, команді Сергія Реброва потрібна була лишень перемога. Але розраховувати на неї у матчі проти незручного суперника киянам, котрі не здобули до цього ще жодної перемоги, було якось складнувато.

«Наполі» – «Динамо» – 0:0

«Наполі»: 25. Пепе Рейна, 2. Хюсай, 31. Гулам, 26. Кулібалі, 33. Альбіоль, 14. Мертенс, 20. Зелінскі, 42. Діавара А., 17. Гамшик, 7. Кальєхон, 24. Інсіньє.

«Динамо»: 72. Рудько, 24. Віда, 34. Хачеріді, 9. Морозюк, 15. Циганков, 16. Сидорчук, 17. Рибалка, 19. Гармаш, 27. Макаренко, 10. Ярмоленко, 41. Беседін.

Рак на горі не свиснув – «Динамо», відповідно, не виграло. «Наполі» діяло проти киян у традиційному італійському стилі. Візуально господарі поля не дуже то й перетруджувалися, але зовсім не давали грати динамівцям. Тож в атаці підопічні Реброва помічені толком і не були. За весь час українські чемпіони так і не поцілили у ворота Пепе Рейни. Чи не єдиний у складі киян, чию роботу на полі було у підсумку видно на табло, так це Артур Рудько. Бо неаполітанці хоча й грали без над зусиль, але цього було достатньо, щоб долати захист «Динамо». Тож Рудько з півдесятка разів за матч добряче виручив свою команду. За такої гри, нічийний результат – щастя для «Динамо». Проте щастя він таки не приніс. У п’яти турах групового етапу кияни набрали всього два очки і достроково припинили боротьбу за вихід у наступний раунд.

Куди більше пощастило уболівальникам «Бешікташа» та «Бенфіки, які влаштували трилер у паралельному матчі. Після першого тайму турки поступалися на своєму полі з рахунком 0:3, але завдяки божевільній кінцівці матчу таки здобули нічию – 3:3.

Таким чином «Бешікташ» набрав 7 очок і залишив за собою право поборотися за вихід у плей-офф із італійцями та португальцями, які мають по 8 очок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися