«Динамо» зробило перший крок до групового етапу Ліги Чемпіонів
Спорт

«Динамо» зробило перший крок до групового етапу Ліги Чемпіонів

27 липня 2017, 08:29
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів київське «Динамо» приймало швейцарський «Янг Бойз». В українських уболівальників футболу вже є не дуже приємні емоції пов’язані з командою із Берна. Минулого сезону вона не пропустила у груповий етап Ліги Чемпіонів донецький «Шахтар».

«Динамо» – «Янг Бойз» – 3:1

«Динамо»: 35. Коваль, 8. Шепелєв, 9. Морозюк, 10. Ярмоленко – к, 16. Сидорчук (18. Корзун, 65), 19. Гармаш (29. Буяльський, 90+4), 24. Віда, 25. Гонсалес, 34. Хачеріді, 44. Кадар, 70. Мбокані 

«Янг Бойз»: 26. фон Балльмоос, 5. фон Берген – к, 8. Соу, 10. Раве, 16. Фасснахт, 20. Ебішер (6. Бертоне, 62), 23. Беніто (29. Лотомба, 76), 24. Нуху, 35. Саного (17. Ассале, 51), 43. Мбабу, 99. Оаро 

Голи: 1:0 – Ярмоленко (15), 2:0 – Мбокані (34), 2:1 – Фасснахт (90), 3:1 – Гармаш (90+3).

Гра порадувала результативністю і показала, що киянам під силу пройти команду з Берна, якщо вони не повторять помилок донеччан. Адже рік назад «Шахтар» так само упевнено переміг швейцарців в Україні з рахунком 2:0, але виглядав погано на виїзді, і, зрештою, «Янг Бойз» пішов далі, вигравши серію 11-метрових.

Домашній матч «Динамо» почало впевнено, та суперник теж виявився готовим, вибудувавши надійний захист. І ось, коли наступальний темп киян потроху згасав, а гості вже навіть почали добиратися до протилежних воріт, динамівці забили. Гармашу не вдалося прорватися до володінь фон Балльмооса після класного пасу п’ятою від Мбокані, але м’яч одразу ж підхопив Ярмоленко, і ніби на мотоциклі промчав повз групу оборонців та переграв голкіпера. Чекати гострих моментів уболівальникам після цього знову довелося довго, бо швейцарці намагалися перехопити ініціативу. Тож гра змістилася переважно у центр поля. Так тривало до обрізки швейцарців у центральному колі, яка вилилася в швидку контратаку «Динамо». Її завершували два найкращі гравці матчу у складі киян – Ярмоленко вчергове познущався над захистом і відпасував на Мбокані, який п’ятою переправив м’яч у сітку.

Друга половина гри була більш насичена подіями та моментами. «Динамо» цілком могло б оформити розгром. Тричі міг забивати Ярмоленко, двічі – Мбокані, класно зіграв прийняв м’яч і пробивав у штрафному майданчику гостей Корзун, але неймовірний сейв вдався голкіперу, а одного разу м’яч відбила поперечина, ледь авто голом не відзначився Нуху, перериваючи гострий простріл Гонсалеса… Як часто буває у футболі, за купу нереалізованих моментів «Динамо» отримало покарання. На 90-й хвилині матчу Фасснахт виявився найспритнішим у штрафному майданчику киян і у падінні головою пробив повз Коваля. 2:1 – не найкращий рахунок перед матчем-відповіддю. Динамівці це розуміли, тому у компенсований час не полишали спроб виправити ситуацію, й отримали таки винагороду за це. Гості вчергове помилилися у захисті, що і дозволило Гармашу встановити остаточний і більш справедливий підсумок першого матчу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися