Україна понесла перші втрати у футбольних єврокубках
Спорт

Україна понесла перші втрати у футбольних єврокубках

4 серпня 2017, 08:46
0
0
Сподобалось?
0

Вчора два українських клуби – «Олімпік» та «Олександрія» - зіграли матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

ПАОК – «Олімпік» – 2:0

Перший матч: 1:1.

Голи: 1:0 – (Мак, 24), 2:0 – (Цимірот, 45+1)
ПАОК: Рей, Лео Матос, Леовац, Прійовіч, Джалма (Пелькас, 82), Креспо, Цимірот, Бісесвар (Енріке, 66), Мак, Варела, Каньяс (Шахов, 72).
«Олімпік»: Махарадзе, Лукьянчук (Мігунов, 46), Кравченко, Рхарсалла, Шабанов, Шестаков, Біленький (Міхальов, 71), Немчанінов, Цимбалюк, Хомутов (Сондей, 60), Богданов.
Ще після першого матчу було зрозуміло, що шансів у донеччан пройти суперника майже немає. Греки традиційно зіграли значно потужніше в рідних стінах. Першим номером ПАОК діяв увесь перший тайм, і за 45 з хвостиком хвилин вирішив своє завдання. Перший гол у ворота «Олімпіка» став наслідком неоковирної спроби донеччан піти в атаку і навпаки, класного контрвипаду господарів. А вже у компенсований час Цимірот добив «Олімпік» класним дальнім ударом. У подальшому греки грали на контратаках, і до фінального свистка могли збільшити свою перевагу, якби не займалися марнуванням моментів. В українська ж команда не створила жодного гострого момента за весь матч.

 

«Олександрія» – «Астра» – 1:0

Перший матч: 0:0.

Гол: 1:0 – Запорожан (43 – з пенальті).

«Олександрія»: Паньків, Чєботаєв, Бондаренко, Гітченко, Бацула, Запорожан, Банада, Старенький (Пономарь, 57), Грицук (Каленчук, 78), Цуріков, Сітало (Куліш, 68).

«Астра»: Ілієв, Стан, Дандя, Польчак, Белу, Мрзляк (Чіпірліу, 84), Маркіньос, Поляк (Мойзе, 52), Іоніце, Нікоара (Балауре, 65), Ле Талек.

У цьому випадку теж усе відбулося відповідно до очікувань. «Олександрія» відносно легко перемогла румунів та пройшла у наступний раунд. Хоча підсумковий рахунок другого матчу мінімальний, це аж ніяк не відображає перебіг подій на полі. Інша справа, що господарі матчу дуже показали нульовий відсоток реалізації моментів. Тож єдиний гол був забитий зі стопроцентного 11-метрового. Румуни ж були рідкими гостями поблизу воріт Паньківа, трошки похвилюватися довелося лише з 60 по 75 хвилину, коли гості створили дві непоганих нагоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися