Олександр Усик нокаутував Марко Хукіча
Спорт

Олександр Усик нокаутував Марко Хукіча

10 вересня 2017, 16:36
0
3
Сподобалось?
3

У Берліні відбувся бій українського боксера Олександра Усика та німецького боснійця Марко «Хука» Хукіча у першій важкій вазі (до 91 кг). Наш боєць захищав свій чемпіонський пояс, також цей поєдинок був чвертьфіналом у Всесвітній боксерській суперсерії. Рефері у ринзі зупинив бій у десятому раунді, після того як Усик буквально за бомбардував влучними ударами свого суперника і той перестав відповідати.

Таким чином Олександр Усик втретє захистив титул WBO та вийшов до півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії. Бій наступної стадії має відбутися у 2018 році. Суперником Олександра стане переможець пари Брієдіс-Майк Перес. Ці суперники визначать півфіналіста і чемпіона за версією WBC сьогодні у Ризі.

Бій Усик-Хук став дебютним у заснованій німецьким і американським промоутереми Кале Зауерлендом і Річардом Шафером у березні цього року Всесвітній боксерській суперсерії. Впродовж року по вісім найсильніших представників двох вагових категорій у протистоянні за олімпійською системою на виліт визначать найсильнішого бійця планети. Переможець отримає кубок Мухамеда Алі, звання абсолютного чемпіона світу і 10 мільйонів доларів США.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися