«Динамо» стартувало у лізі Європи з вольової перемоги, а «Зоря» - з поразки
Спорт

«Динамо» стартувало у лізі Європи з вольової перемоги, а «Зоря» - з поразки

15 вересня 2017, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

Два українські клуби з протилежним результатом розпочали груповий раунд Ліги Європи.

«Динамо»-«Скендербеу» – 3:1

Голи: 0:1 – Музака (39), 1:1 – Сидорчук (47), 2:1 – Мораєс (50), 3:1 – Мбокані (65 – з пенальті).

«Динамо»: Коваль, Віда, Хачериді, Кадар, Піваріч, Буяльський, Сидорчук, Циганков (Морозюк, 70), Гармаш (Мораєс, 46), Гонсалєс (Гусєв, 83), Мбокані.
«Скендербеу»: Шехі, Вангелі, Радаш, Яшаніца (Аліті, 68), Міци, Османі (Гавазай, 60), Музака, Діта, Ліляй, Джеймс (Сахіті, 76), Соуе.

Можна сказати, що перемогу динамівці здобули на класі. Хоча за ходом матчу киянам довелося перебудовуватися і тактично, і психологічно, адже гру підопічні Хацкевича почали без належної поваги до албанського клубу. Захист «Динамо» занадто часто дозволяв гостям пробивати по воротах з середньої відстані, тож гол «Скендербеу» наприкінці першого тайму не виглядав зовсім уже нелогічним. Після перерви «Динамо» мобілізувалося і розставило все на свої місця. Новоспечений капітан киян Сидорчук фантастичним ударом з метрів 25 зрівняв рахунок уже на 47-й хвилині. Після нокдауну «Динамо» не дало оговтатися албанцям. Через три хвилини Сидорчук організував ще одну гольову атаку на ворота «Скендербеу», яку завершив Мораєс. Подальший тиск з боку киян вилився у зароблений 11-метровий – його реалізував Мбокані.

У паралельному матчі групи «А» сербський «Партизан» практично завдяки лише одному своєму голкіперу втримав на виїзді нічию зі швейцарським «Янг Бойз» – 1:1.

«Зоря»-«Естерсунд» – 0:2

Голи: 0:1 – Годдос (50), 0:2 – Геро (90+4).

«Зоря»: Лунін, Юрі, Чечер, Громов, Гречишкін (Харатін, 53), Караваєв, Луньов (Кабаєв, 84), Андріеєвський (Любеновіч, 73), Гордієнко, Сваток, Сухоцький.

«Естерсунд»: Кейта, Годдос, Мукійбі (Сомі, 67), Нурі (Геро, 80), Бачіру, Кертіс, Сєма, Айеш, Хопкатт (Менса, 58), Папаньяннопулос, Петтерссон.

«Естерсунд», який на шляху до групового етапу вибив ПАОК та «Галатасарай», попсує нерви усім без виключення у квартеті «J». Для «Зорі», яка помітно змінила склад, порівняно з минулим роком, і досі ще не вийшла на оптимальний рівень гри, добре організована шведська команда виявилася не по зубах. У першому луганчани багато атакували, але практично жодної не довели до завершення. Громов, який діяв на вістрі, у вирішальний момент або віддавав передачі в нікуди, або не влучав по воротах. В одному з епізодів арбітр міг призначити 11-метровий за гру рукою у штрафному майданчику «Естерсунда», однак вирішив, що ці дії були не навмисними. У другій половині гри шведи усвідомили, що їм немає чого боятися і сміливіше почали проводити власні атаки. Захист «Зорі» був до них не готовий. Луганчани отримали у власні ворота два голи, хоча могло бути й більше.

В іншому матчі групи німецька «Герта» та іспанський «Атлетик» розписали нульову нічию.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися