«Козаки» так і не підкорили Рим
Спорт

«Козаки» так і не підкорили Рим

16 березня 2018, 14:37
0
0
Сподобалось?
0

Україна втратила останнього представника у футбольних єврокубках – «Динамо». Кияни вдома пступилися римському «Лаціо».

«Динамо»-«Лаціо» – 0:2

Голи: 0:1 – Лукас Лейва (23), 0:2 – Де Врей (83).

«Динамо»: Бойко, Кадар (Шабанов, 45), Бурда, Піварич, Морозюк (Гонсалес, 57), Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кендзьора, Мораес, Бесєдін (Мбокані, 70).

«Лаціо»: Стракоша, де Врей, Раду, Габаррон (Марушич, 72), Луіс Феліпе, Луіс Альберто, Лулич (Лукаку, 69), Феліпе Андерсон, Пароло, Лейва, Іммобіле (Кайседо, 82).

Перший матч – 2:2.

Після жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи, коли «Динамо» отримало у суперники «Лаціо», мало хто вірив у можливість киян пробитися до чвертьфіналу. Але перший матч у Римі подарував українським уболівальникам надію.

У Київ римляни приїхали уже без надмірної пихи, вивчивши уроки домашнього матчу. «Динамо» ж додати нічого не змогло. Свій максимум київська команда показала у Римі. Домашній матч кияни провели практично без моментів і часто без м’яча, натомість в італійців їх було придостатньо. Але обидва свої голи – по одному у кожному з таймів – футболісти «Лаціо» забили зі стандартів – з кутових. Лише наприкінці матчу кілька потенційних нагод відзначитись були у Віктора Циганкова. Але щоразу його ударам з середньої відстані бракувало точності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися