«Динамо» у Празі важко стартувало у кваліфікації Ліги Чемпіонів
Спорт

«Динамо» у Празі важко стартувало у кваліфікації Ліги Чемпіонів

8 серпня 2018, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

Столичне «Динамо» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів розпочало черговий єврокубковий сезон. У столиці Чехії кияни зустрілися з тамтешньою «Славією».

«Славия»-«Динамо» – 1:1

Голи: 0:1 – Вербич (82), 1:1 – Гушбауер (95 – з пенальті).

«Славія»: Коларж, Цоуфал, Сікора (Олаїнка, 86), Змргал (Балута, 80), Гушбауер, Нгаде-Нгаджюі, Стох, Боржил, Делі, Шкода (Тецл, 61), Соучек.

«Динамо»: Бойко, Сидорчук, Вербич, Морозюк, Циганков (Андрієвський, 90), Гармаш, Буяльський (Шепелєв, 68), Бесєдін, Кадар, Кендзера.

М’яко кажучи, гра «Динамо» не дуже порадувала. Кияни відверто грали на нічию і абсолютно беззубо виглядали в атаці, але завдяки везінню ледь не виграли матч.

Фактично, в актив української команди можна занести половину першого тайму. Тоді українці виглядали більш класно і надійно, й навіть створили один хороший момент, який бездарно запоров Бесєдін, пробивши просто у голкіпера пражан. За великим рахунком, якщо не враховувати удари футболістів «Славії» з-за меж штрафного майданчика, це був єдиний гострий момент за 45 хвилин, хоча кінцівку тайму вже чехи провели потужніше.

Другий тайм був валідольним в усіх відношеннях. Атлетичні чехи буквально закидали штрафний майданчик «Динамо» прострілами і навісами, бомбардували зі стандартів. Кияни ж ніяк не могли знайти бодай якоїсь контргри. За такого перебігу подій нульова нічия здавалася великим успіхом. Але на 82-й хвилині гості несподівано повели у рахунку. На полі опинилося два м’яча, команди на мить зупинилися, а коли у грі знову лишився один м’яч, Сидорчук швиденько віддав його на Вербича, а той проскочив повз ошелешених захисників і розстріляв ворота – 0:1. Господарі поля пішли на штурм, при цьому нічого нового не демонстрували. Щільність навісів тільки стала більшою. З’явився й ряд небезпечних моментів. Зрештою, в якомусь з епізодів (на відео з трансляції його розгледіти складно) на п’ятій компенсованій хвилині у штовханині у штрафному майданчику киян господарі заробили право на 11-метровий. Його реалізував Гушбауер. Отож у підсумку 1:1. Цей результат виглядає справедливим і залишає рівні шанси обом командам перед матчем-відповіддю у Києві за тиждень.

Потенційні суперники киян або пражан «Стандарт» і «Аякс» у Бельгії також зіграли внічию 2:2.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися