«Аякс» виписав «Динамо» путівку у Лігу Європи
Спорт

«Аякс» виписав «Динамо» путівку у Лігу Європи

29 серпня 2018, 04:00
0
0
Сподобалось?
0

Цього сезону київське «Динамо» припинило виступи у Лізі Чемпіонів. Нездоланним бар’єром на стадії плей-офф відбіркового турніру став амстердамський «Аякс», зібраний переважно і з молодих і перспективних футболістів.

«Динамо»-«Аякс» – 0:0

«Динамо»: Бойко, Піварич, Бурда, Кадар, Кендзьора, Вербич, Циганков, Шепелєв (Гармаш, 46), Буяльський (Русин, 85), Супряга, Сидорчук (Шапаренко, 64)

«Аякс»: Онана, Блінд, де Лігт, де Бек (де Віт, 85), Тадіч, Вебер (Ейтінг, 79), Шьоне, Мазрауі, де Йонг, Зієк, Хунтелаар.

Нереализованный пенальти: Тадіч (14 – штанга)

Перший матч – 1:3.

Після невдалого виїзду до Амстердаму тиждень тому у матчі-відповіді киянам потрібно було тільки вигравати, та ще й забивати мінімум два голи. На жаль, для нинішнього «Динамо» це надзвичайно складне завдання, адже саме брак хоча б середнього рівня гравців атаки є головною проблемою клубу. Отож дива не сталося. Подарувати надію українським вболівальникам уже на шостій хвилині гри міг Вербич, який класно замикав головою подачу Циганкова, але Онана «витягнув» м’яча з-під поперечини. Хтозна, якби пішла справа після такого швидкого гола, однак нині з цього приводу можна лише фантазувати. Але момент Вербича був чи не єдиним у «Динамо» за всю гру. А ось «Аякс», який грав другим номером, міг крупно перемогти у Києві. У першому таймі Душан Тадіч не реалізував 11-метровий. Дві протягом матчу голландці влучали у каркас динамівських воріт, ще з півдесятка разів «Динамо» виручав Бойко. Отож навіть нічийний результат більше ніж те, на що заслуговували динамівці у цьому матчі. Тож цілком закономірно кияни продовжать єврокубковий сезон уже у груповому раунді Ліги Європи – другого зазначенням клубного футбольного турніру континенту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися