«Брюгге» вибив «Динамо» з Ліги Чемпіонів і «звільнив» тренера киян
Спорт

«Брюгге» вибив «Динамо» з Ліги Чемпіонів і «звільнив» тренера киян

14 серпня 2019, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

Київське «Динамо» у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів не змогло пройти бельгійській «Брюгге». За виліт з турніру «відповів» головний тренер киян Олександр Хацкевич, якого сьогодні звільнили з посади.

«Динамо» – «Брюгге» – 3:3

Голи: 1:0 – Буяльський (6), 1:1 – Делі (38), 2:1 – Шепелєв (60), 2:2 – Вормер (88), 3:2 – Мехеле (93 – автогол), 3:3 – Опенда (96).

Перший матч – 0:1

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Андриєвський, Шепелєв (Соль, 83), Буяльський, Циганков, Родрігеш, Вербич (Бєсєдін, 69).
«Брюгге»: Сімон, Соболь, Делі, Мехеле, Мата, Ванакен, Рітс, Вормер, Бонавентуре (Дьятта, 52), Окереке (Опенда, 81), Тау.

Вилучення: Никита Бурда (83 – друге попередження) – Тау (84 – друге попередження).

Цей матч приніс українським уболівальникам все, крім потрібного результату. Команди показали результативний футбол. Уже на 6 хвилині Буяльський вивів «Динамо» вперед. Потім українці змарнували купу моментів, і наприкінці тайму у другій більш-менш осмисленій атаці гості відігралися.

На початку другої половини гри Шепелєв знову подарував надію на загальний успіх «Динамо», яка трималася аж до останніх божевільних хвилин. Фінал матчу був мегатрагічним. Кияни залишилися у меншості, але вже за хвилину арбітр підрівняв склади команд. Бельгійці відігралися на 88 хвилині. Проте автогол Мехеле у компенсований час знову повернув все на свої місця. Намагаючись забити потрібний четвертий гол динамівці «наварили» у захисті й пропустили самі.

Кияни другий рік поспіль не змогли пробитися до групового раунду Ліги Чемпіонів. Але, напевно, у такому стані динамівцям там і не було чого робити. Відреагувало на провал команди й керівництво «Динамо». Сьогодні в обід стало відомо, що футбольний клуб припинив співпрацю із головним тренером Олександром Хацкевичем. Разом із ним звільнений увесь тренерський штаб першої команди. Хто замінить білоруського спеціаліста поки що невідомо. Виконувати обов’язки головного тренера буде або Олексій Михайличенко, або Олександр Заваров.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися